Ταινία μικρού μήκους για το αλώνισμα στην Καρύταινα (vid)

Ταινία μικρού μήκους για το αλώνισμα στην Καρύταινα (vid)

Αύγουστος 02, 2017 - 08:14
0 σχόλια

Aγαπητά μέλη του Συλλόγου και αγαπητοί φίλοι της Καρύταινας, 

Η διοργάνωση της Εκδήλωσης του Θερισμού και του Αλωνίσματος υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φιλοδοξία όλων μας είναι η εκδήλωση να καθιερωθεί και να αποτελέσει θεσμό για την αγαπημένη μας Καρύταινα. Η Εταιρία  Μύλοι Λούλη  (Μύλοι Αγίου Γεωργίου), δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους από τις εκδηλώσεις μας στην Καρύταινα, την οποία θα συμπεριλάβουν στην ταινιοθήκη τους που προβάλλεται στους επισκέπτες του Μουσείου τους. Το Μουσείο Λούλη,  επισκέπτονται κυρίως σχολεία της Αττικής για εκπαιδευτικούς λόγους και η προβολή της ταινίας ευελπιστούμε ότι θα αποτελεί διαρκή διαφήμιση για την Καρύταινα. 
Ελπίζουμε να την βρείτε ενδιαφέρουσα και να την διαδώσετε και σε άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. 
 
Επιπλέον, διαθέσιμο υλικό από το Olive Magazine σχετικά με την εκδήλωση θα βρείτε εδω, από την ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα θα βρείτε εδώ ενώ σχετικό υλικό από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και όσους επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. 
 

Video: 

Παραδοσιακός Θερισμός στην Καρύταινα - 8 Ιουλίου 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.