Ταεκβοντό: Χρυσός ο Θανάσης Σαρρής στο Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

Ταεκβοντό: Χρυσός ο Θανάσης Σαρρής στο Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

Μάρτιος 30, 2015 - 12:10
0 σχόλια

Συνεχίζοντας τις επιτυχίες στο Ταεκβοντό τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο, ο Θανάσης Ι. Σαρρής του Α.Σ. "ΑΡΚΑΣ" κατάφερε να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Εφήβων -45kg έπειτα από τρεις επιτυχημένους αγώνες γεμάτους πάθος και ένταση για την νίκη.
Το χρυσό μετάλλιο με το οποίο επέστρεψε από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 27/3, καθώς και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στην Βουλγαρία ακριβώς πριν μία εβδομάδα, αποδεικνύουν πως η καθημερινή εντατική προπόνηση και η μεγάλη αγάπη του για το Ταεκβοντό τον οδήγησαν στην επίτευξη του στόχου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επίσης, για τον Κυνουριάτη Σύλλογο Ταεκβοντό W.T.F (Ολυμπιακό άθλημα) αγωνίστηκε στην δύσκολη κατηγορία Εφήβων -63kg ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντάς, ο οποίος πραγματοποιώντας πολύ δυνατή εμφάνιση αποκλείστηκε στον προημιτελικό καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, ενώ ο Νίκος Καττής στην κατηγορία -51kg πραγματοποίησε αξιόλογη προσπάθεια έπειτα από δυνατό αγώνα με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Ταεκβοντό του Συλλόγου, Δημήτρης Καπράνος, ευχαριστεί θερμά τόσο τους αθλητές για τη σωματική και ψυχική προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και τους γονείς για τη στήριξη τους.
 

Aπό το leonidion.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.