Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας

Ιανουάριος 15, 2020 - 18:14
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του εφετινού θεσμού του Κυπέλλου Αρκαδίας όπου οι τέσσερις ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα ήταν η Τεγέα, ο Παναρκαδικός, ο Πανθυρεατικός και οι Βρασιές.

Το παρών στην κλήρωση έδωσαν εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων και μέλη της ΕΠΣ Αρκαδίας με τις αναμετρήσεις να είναι διπλές και με τους πρώτους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν σε δύο δόσεις.

Λόγω υποχρεώσεων του Παναρκαδικού στη Γ' Εθνική ο επαναληπτικός του με τις Βρασιές θα γίνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ενώ ο επαναληπτικός του Πανθυρεατικού με την Τεγέα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πιθανές ημερομηνίες του εφετινού τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας είναι η το Σαββάτο η επίσης το Σάββατο 11 Απριλίου με επικρατέστερο το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ενώ τυπικά γηπεδούχος του τελικού (έπειτα από κλήρωση) θα είναι ο νικητής του πρώτου ζευγαριού (Βρασιές-Παναρκαδικός).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας είναι:

Βρασιές-Παναρκαδικός (12/2 και 26/2)

Πανθυρεατικός-Τεγέα (12/2 και 29/2)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.