Τα βρήκε με Θεοδωρόπουλο, διαφορά με Ζησόπουλο ο Πανιώνιος

Τα βρήκε με Θεοδωρόπουλο, διαφορά με Ζησόπουλο ο Πανιώνιος

Μάιος 26, 2016 - 11:02
0 σχόλια

Μία ανάσα από την μεταγραφή του στον Πανιώνιο βρίσκεται ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους  Νεοσμυρνιώτες να είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα η υπόθεση μεταγραφής του 26χρονού υψηλόσωμου πορτιέρο στον Πανιώνιο αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπου και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κώστα Θεοδωρόπουλο στους κυανέρυθρους.

Ακόμα μία περίπτωση πρώην  ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης  που εξετάζει ο Πανιώνιος είναι αυτή του Γιώργου Ζησόπουλου με την πρώτη επαφή ανάμεσα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και των ανθρώπων της ομάδας να διαπιστώνεται διαφορά στο οικονομικό.

Παρά το γεγονός αυτό όμως οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το προσεχές διάστημα αφού ο Γιώργος Ζησόπουλος αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη για να γίνει προσπάθεια να ντυθεί ο έμπειρος μεσοαμυντικός στα κυανέρυθρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.