Τα βλέμματα της διεθνούς τουριστικής κοινότητας στην Πελοπόννησο (pics,vid)

Τα βλέμματα της διεθνούς τουριστικής κοινότητας στην Πελοπόννησο (pics,vid)

Οκτώβριος 13, 2015 - 09:47
4 σχόλια

Φαντασμαγορική εκδήλωση για τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου μοιάζει να επιτυγχάνεται, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η μεγάλη εκδήλωση πολιτισμού και τουρισμού που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου το βράδυ της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Πύλου, υποδεχόμενη το συνέδριο των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι επέλεξαν εφέτος την Πύλο για τη διεξαγωγή του.

Στη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στην Πύλο, βρίσκονται κορυφαίοι του είδους τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι διεθνών μέσων αλλά και εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών,  προκειμένου να λάβουν μέρος στο συνέδριο των ΑΒΤΑ. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσε το «παρών» και η υπουργός κυρία Έλενα Κουντουρά, η οποία θα παραμείνει και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στην Πύλο και θα παρακολουθήσει μέρος του συνεδρίου, αλλά και τις εκδηλώσεις.

Οι τουριστικοί πράκτορες και οι προσκεκλημένοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Costa Navarino όπου και παρακολούθησαν το σεμινάριο τουρισμού που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ακολούθως, μετέβησαν στο λιμάνι, όπου τους περίμενε ένα πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, πολλά happenings, αλλά και υπέροχες γαστρονομικές γωνιές, όπου γεύτηκαν τα προϊόντα του τόπου μας -εξάλλου, σκοπός της Περιφέρειας είναι η ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και των ντόπιων προϊόντων διεθνώς.

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης είπε ότι χαίρεται πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη, διότι η Πελοπόννησος είναι ένας ανερχόμενος προορισμός και έχει δείξει μια εικόνα δημιουργίας και αξιοπιστίας. Ακόμη, αναφέρθηκε στη μεγάλη αυτή εκδήλωση και επεσήμανε ότι οι τουριστικοί πράκτορες με αυτή την επίσκεψη δείχνουν ότι εμπιστεύονται την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ABTA με πολύ θερμά λόγια.

Έφη Καστραντά

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Εκδήλωση περιφέρειας Πελοποννήσου για τους ΑΒΤΑ


4 Σχόλια

Αυτό το εθνικιστικό κιτς των γελοίων αρχαιοελληνικών αναφορών είναι έμπνευση αρχοντοχωριάτικη ή ΑΝΕΛέητη;

@ 12.38 δεν είδες το ερωτηματικό για τον αρχοντοχωριάτη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.