Τα τυπικά για Γιαννακόπουλο στην Κέρκυρα

Τα τυπικά για Γιαννακόπουλο στην Κέρκυρα

Ιούνιος 26, 2017 - 11:02
0 σχόλια

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νίκου Γιαννακόπουλου στην Κέρκυρα με τον 24χρονό γκολκίπερ να είναι έτοιμος να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super League έπειτα από ένα χρόνο παρουσία του στην Κύπρο.

Οι «Φαίακες» θα πραγματοποιήσουν την επίσημη «πρώτη» τους για την νέα αγωνιστική σεζόν την Δευτέρα 26 Ιουνίου με τον Νίκο Γιαννακόπουλο να δίνει κανονικά το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του νησιού.

Κέρκυρα και Γιαννακόπουλος έχουν συμφωνήσει σε όλα ενώ έχει βρεθεί και η «χρυσή» τομή με τον Παναθηναϊκό και έτσι ο Αρκάς κίπερ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Φαίακες» και να ξεκινήσει την προετοιμασία του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρη Ελευθερόπουλου μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία προ ετών στον Πανιώνιο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.