Τα τύμπανα της Άλωσης και τα προεκλογικά κλαρίνα

Τα τύμπανα της Άλωσης και τα προεκλογικά κλαρίνα

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 21:16
0 σχόλια

Προεκλογική Άλωση ή Απελευθέρωση, όπως θέλετε πείτε το, δεν θα σας μηνύσει και κανείς, με χορούς και πανηγύρια.

Τα προεόρτια ξεκίνησαν από την Παρασκευή το βράδυ με το Tomato Fest στην Κανδήλα.

Επίδειξη δύναμης από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με νέα πρόσωπα, ενθέρμους υποστηρικτές και συσπείρωση στην κάθε παράταξη. Βέβαια υπάρχουν και υποψήφιοι από τις προηγούμενες εκλογές που εμφανίστηκαν σαν κομήτες ξανά και είναι έτοιμοι να μπουν στο τερέν.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό και μην πάει το μυαλό σας στους ίδιους και στους ίδιους, αλλά για τραβήξτε και προς τους κυνηγούς που ήταν αντάμα με τους νεοδημοκράτες.

Ενώ από την άλλη ο πρώτος του χωριού κάθισε μοναχικά στα πίσω- πίσω τραπέζια, μάλλον για να μην δίνει στόχο ή μήπως να κρυφτεί από τους Κανδηλαίους, αποκούμπι του ο Σωτηράκης που προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται.

Άκουσα ότι ένα υπερσύγχρονο επανδρωμένο αεροσκάφος επιτήρησης P-8 πετούσε πάνω από την πλατεία Άρεως από την Παρασκευή και έψαχνε τον άνθρωπο που θα υποδυόταν τον Κολοκοτρώνη. Φήμες λένε ότι ο Μήτσος αφού άφησε τον επικρατέστερο «Γέρο του Μοριά» στην μπουζού, έψαχνε κάποιον να του μοιάζει.  Αλλά και ο Γέρος στη φυλακή δεν μπήκε;.. Τι σου είναι η ζωή, λοιπόν…

Τον βρήκαμε, όμως τον καβαλάρη που θα περιδιάβαινε την Άρεως, μόνο που δεν είχε καλά ανακλαστικά, γιατί δεν έβλεπε το σήμα για να ξεκινήσει.. Και να! μια κοιλιά στο πρόγραμμα.

Κυριακή μέρα γιορτής, τώρα και το ΠΑΣΟΚ πάλι πρώτο στασίδι. Για τα μάτια της Φώφης γίνονται όλα, κύριοι, ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Ήρθε και ο πρώτος της Καλαμάτας στην Τρίπολη και προκάλεσε αναστάτωση, γιατί καλέ μου δήμαρχε μας το κάνεις αυτό; Τι ήρθες να κάνεις, Παναγιώτη, στην πρωτεύουσα του Μοριά; Μήπως διεκδικείς την έδρα; Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αλλά να ξέρεις πολλές μεσημεριανές ορέξεις έκοψες με αυτή σου την εμφάνιση.

Είδατε καρέκλες και καβατζώσατε πεντέξι ο καθένας για κουσκούς και ψιλό κουτσομπολιό με πλάτη στον Μπάση. Μαντάμ, πιο 'κει, που μου θρονιαστήκατε 'δώ χάμου με όλες τις φιλενάδες για να πείτε όλα τα νέα σας από την πρώτη μέρα της Μεταπολίτευσης.

Πληρωμένη την έχετε τη συναυλία! Ακούστε και καμία νότα!

Πυροτεχνήματα, λοιπόν, και σπίτι σας.  Σήμερα είναι μια άλλη μέρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.