Τα τρία «βουνά» των κιτρινομπλέ γκολπόστ

Τα τρία «βουνά» των κιτρινομπλέ γκολπόστ

Αύγουστος 04, 2015 - 15:04
0 σχόλια

Η θέση του τερματοφύλακα είναι πάντα ιδιαίτερη στο ποδόσφαιρο με τον Αστέρα ωστόσο να έχει την χαρά να διαθέτει τρεις ικανότατους τερματοφύλακες που μπορούν να προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά στα γκολποστ της ομάδας.

Μάλιστα οι κιτρινομπλέ όλα αυτά τα χρόνιαν που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League έχουν δημιουργήσει την δική τους παράδοση στο "άσο" έχοντας πολύ καλούς τερματοφύλακες ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και την εφετινή χρονιά.

Ο λόγος για τον Τόμας Κοσίσκι, τον Κώστα Θεοδωρόπουλο και τον Γιώργο Μπαντή που είναι η ίδια τριάδα με πέρσι και διεκδικούν την φανέλα με το No 1 δίνοντας την δική τους μάχη καθημερινά στις προπονήσεις.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και οι τρεις ταλαντούχοι πορτιέρο έχουν πάρει ευκαιρίες σε φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας τους έχοντας πολύ καλή και σταθερή παρουσία.

Ο Τόμας Κοσίσκι έχει αγωνιστεί σε 3 από τις 4 φιλικές αναμετρήσεις του Αστέρα (Μπέβερεν, Φίτεσε, ΠΑΣ Γιάννενα) έχοντας πολύ καλές παρουσίες  βγάζοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά με κορυφαία στιγμή ασφαλώς την εντυπωσιακή απόκρουση με το ένα χέρι στο πέναλτι του Τσάβες κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έχει αγωνιστεί και αυτός σε 3 από τις 4 έως τώρα φιλικές αναμετρήσεις του Αστέρα (Μπασακσεχίρ, Φίτεσε, ΠΑΣ Γιάννενα) και δείχνει στα πρώτα αυτά παιχνίδια πως έχει ξεκινήσει την χρονιά όπως ακριβώς τελείωσε την περσινή όντας πολύ σταθερός και σίγουρος στις επεμβάσεις του.

Ο Γιώργος Μπαντής έχει αγωνιστεί σε 2 από τις 4 έως τώρα φιλικές αναμετρήσεις του Αστέρα με (Μπασακσεχίρ και Μπέβερεν) δείχνοντας και αυτός θετικά στοιχεία και πως αναμφισβήτητα με τα πολύ καλά ρεφλέξ του αποτελεί μία ακόμα ποιοτική λύση κάτω από τα δοκάρια.

Η μέχρι τώρα εξαιρετική παρουσία των τριών γκολκίπερ τις αρκαδικής ομάδας φανερώνει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Γιώργο Μουντάκη τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων που σε κάθε προπόνηση με  σκληρή δουλειά επιδιώκει και φαίνεται να παίρνει το εκατό τις εκατό των παικτών του.

Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει πως σε μία ακόμα θέση είναι πληρέστατος διαθέτοντας τρεις ισάξιους τερματοφύλακες με τον μεταξύ τους ανταγωνισμό για την θέση του βασικού να είναι μεγάλος πράγμα που έχει τις δικές του θετικές επιρροές τόσο στην προσωπική τους βελτίωση όσο κυρίως και προς όφελος της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.