Τα σπάνε ξανά! Ο Σαμαράς θα καταγγείλει ότι τον εξαπάτησαν με τη δανειακή σύμβαση

Τα σπάνε ξανά! Ο Σαμαράς θα καταγγείλει ότι τον εξαπάτησαν με τη δανειακή σύμβαση

Νοέμβριος 03, 2011 - 19:49

Σκληρή απάντηση από το βήμα της  Βουλής αναμένεται να δώσει σε λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού θεωρεί ότι ο κ. Παπανδρέου υπαναχώρησε από την θέση του για το δημοψήφισμα και τώρα προσπαθεί ξανά να διασωθεί "κοροιδεύοντας" τα στελέχη του και τον ελληνικό λαό.

Εκτιμούν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει διάθεση να αποχωρήσει και την λύση πια μπορούν να δώσουν οι βουλευτές κατά την διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης. Πάντως σημείωναν ότι "ο κ. Παπανδρέου έχει τελειώσει και απομένει το τυπικό της παραίτησής του".

Στέλεχος της ΝΔ έλεγε ότι "ίσως λόγω της κούρασης των ημερών ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καταλάβει τι γίνεται" εννοώντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο κ. Σαμαράς θα επαναλάβει ότι θεωρεί τον κ. Παπανδρέου "επικίνδυνο με τους τυχοδιωκτισμούς που κάνει για να παραμείνει στην πρωθυπουργία" και φυσικά ότι έχει απωλέσει το κύρος και την αξιοπιστία εντός και εκτός Ελλάδας.

Η ΝΔ λέει ότι η παραμονή του είναι επιζήμια και επιβαρύνει την θέση της χώρας. Ο κ. Σαμαράς μετά την πρότασή του για συγκρότηση μεταβατικής κυβέρνησης επιμένει ότι η προυπόθεση για να προχωρήσει οποιαδήποτε διαδικασία είναι να αποχωρήσει ο κ. Παπανδρέου.

Στο τηλεφώνημα που του έκανε ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι να μην στείλει διαπραγματευτές γιατί δεν υπάρχει τίποτε να συζητήσουν πέρα από την πρόταση που κατέθεσε δημοσίως.

Πηγή: www.protothema.gr

Ειδήσεις: