Τα σκουπίδια μονοπώλησαν τη συνεδρίαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου (video)

Τα σκουπίδια μονοπώλησαν τη συνεδρίαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου (video)

Σεπτέμβριος 17, 2014 - 11:17
0 σχόλια

Σε ήρεμο και απολογιστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου με την παλιά της σύνθεση το απόγευμα της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου στο παλιό Δημαρχείο Τρίπολης.

Σε αυτή την τελευταία συνεδρίαση η συζήτηση είχε να κάνει με ένα σοβαρό θέμα που ταλανίζει τους δήμους, τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ αναφέρθηκε ότι μπαίνοντας στην Τρίπολη αντίκρισε μία δραματική κατάσταση με τα σκουπίδια κι ότι αυτές οι εικόνες σε λίγο θα υπάρχουν παντού και γι’ αυτό θα φταίνε οι δήμαρχοι. Όταν μία πόλη γεμίζει σκουπίδια οι ευθύνες επιρρίπτονται στους δημάρχους και για το λόγο αυτό συμβούλευσε τους υπόλοιπους δημάρχους να κινηθούν μόνοι τους και να υπάρχει συνεργασία σε τοπικό επίπεδο.

Έγινε λόγος και για το διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διαχείριση των απορριμμάτων, όπου οι δήμαρχοι θα πρέπει να έχουν ενημέρωση και να συμμετέχουν με μία τριμερή επιτροπή η οποία θα συζητήσει με την εταιρεία και την Περιφέρεια. Με αυτό τον τρόπο θα ζητούν εξηγήσεις και θα γνωρίζουν τα πάντα στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων με σκοπό να επιλύσουν το θέμα.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Συνεδρίαση ΠΕΔ Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.