Τα σκουπίδια έφεραν απίστευτη κόντρα μεταξύ Τατούλη- Γόντικα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τα σκουπίδια έφεραν απίστευτη κόντρα μεταξύ Τατούλη- Γόντικα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Μάιος 21, 2013 - 10:13
1 σχόλια

Γόντικας σε Τατούλη: Άν φοράς παντελόνια μίλα ... Τατούλης: Είστε ανθρωπάκια 

Η Επερώτηση του ΠΣ Νίκου Γόντικα και του Βαγγέλη Γούργαρη για τα σκουπίδια και το αίτημα για παροχή στοιχείων σχετικά με το διαγωνισμό και η απάντηση της προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και αντιπεριφερειάρχου Ντίνας Νικολάκου ότι ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και δεν νομιμοποιούνται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για να μην ακυρωθεί η διαδικασία "άναψαν τα αίματα" στο Περιφερειακό Συμβούλιο και οδήγησαν Τατούλη και Γόντικα σε απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Μετά την ανάγνωση της επερώτησης από πλευράς κ. Γόντικα και την παρέμβαση και του κ. Γούργαρη όπου ζητούνταν στοιχεία συγκεκριμένα για το διαγωνισμό της Περιφέρειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων πήρε το λόγο η κα. Νικολάκου και αφού μίλησε για τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα τόνισε πως δεν  μπορούν να δώσουν στοιχεία αφού όλα είναι σε εξέλιξη και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο γίνονται τέτοιου είδους επερωτήσεις και εξέφρασε την άποψη ότι "αυτά κ. Γόντικα κάτι κρύβουν".

Η φράση της αυτή "έβαλε φωτιά" στον κ. Γόντικα που της είπε "όχι υπονοούμενα για το ΚΚΕ, δε σας επιτρέπουμε και μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια". 

Η κα. Νικολάκου επανέλαβε ότι δεν θα αφήσουν κανένα να δημιουργήσει προβλήματα στο μεγαλύτερο και πρωτοπόρο έργο της Περιφέρειας - που αποτελεί έργο- πιλότο και για τις άλλες περιφέρειες της χωρας και έχει πάρει τα εύσημα της Ευρώπης (έκανε αναφορά και στις δηλώσεις Κρεμλή από το Άστρος- τις οποίες έχει δημοσιεύσει το ArcadiaPortal.gr ΕΔΩ).

Ο κ. Γόντικας όμως δεν επείσθη και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα χαλάσουν τη φιέστα που θα γίνει όταν θα έρθει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Μεγαλόπολη.

Η συγκεκριμένη αναφορά όμως εξόργισε τον κ. Τατούλη που στην ομιλία του αρκετά ενοχλημένος αφού επανέλαβε τα περί αυστηρής νομοθεσίας σε τέτοιους διαγωνισμούς σημείωσε ότι δεν γίνεται να έρχονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο "ανθρωπάκια που ένοιωθαν ασφαλή μόνο όταν θεωρούσαν ότι υπηρετούν το λαό και τα σταλινάκια που δεν μίλησαν ποτέ για το βάρβατο καθεστώς του Στάλιν και να μας απειλούν".

Και εκεί η κουβέντα ξέφυγε με τον κ. Γόντικα να κάνει λόγο για υπονοούμενα, να αναφέρονται οικογένειες, να ζητά από τον κ. Τατούλη "αν φορά παντελόνια να μιλήσει..." με τον κ. Τατούλη να λέει "δε μασάω τα λόγια μου" με τον πρόεδρο του ΠΣ Γιώργο Πουλοκέφαλο να ζητά από τον κ. Γόντικα να μην παρεμβαίνει και να του λέει ότι δεν είναι επίπεδο ΠΣ αυτό και με τον ΠΣ Νίκο Πατσαρίνο να ζητά να κάνει και αυτός παρέμβαση και τελικά να τελειώνει εκεί η κουβέντα ... με την υπόσχεση ότι θα επανέλθουν...

ε.τ.

 

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ. Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΑ:ΒΕΝΓ7Λ1-ΙΡΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ; ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;