Τα σχόλια των φιλάθλων του Αστέρα για την έλευση Παντελίδη

Τα σχόλια των φιλάθλων του Αστέρα για την έλευση Παντελίδη

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 10:56
1 σχόλια

Ο Παντελίδης, ο Βεργέτης, ο Τσιώλης και ο ξένος προπονητής. Ο κόσμος του Αστέρα σχολιάζει...

Με προβληματισμό και αγωνία παρακολουθούν οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης τις εξελίξεις στην ομάδα με την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου να αποτελεί μια μέρα πολλών ειδήσεων με την αποχώρηση του Στάικου Βεργέτη και την έλευση του Σάββα Παντελίδη.

Στην σελίδα του Αστέρα Τρίπολης στο faceboook σε κάθε ανακοίνωση υπήρχε και ο ανάλογος βομβαρδισμός από σχόλια από τους φιλάθλους που αποτυπώνουν ουσιαστικά το κλίμα της κιτρινοπμπλέ εξέδρας.

Αναφορικά με την αποχώρηση Βεργέτη δεν βρίσκει σύμφωνους τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Σάββα Παντελίδη επίσης υπάρχει έντονη κρητική και δυσπιστία για τον νέο τεχνικό της αρκαδικής ομάδας.

Παράλληλα υπήρξαν και σχόλια για επιστροφή του Σάκη Τσιώλη στην Τρίπολη με τον Καρδιτσαίο προπονητή να χαίρει μεγάλης εκτίμησης ως γνωστών στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό η ακόμα και για την έλευση ξένου προπονητή.

Αναλυτικά μερικά από τα σχόλια των φιλάθλων του Αστέρα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook

* Τον Φεβρουάριο θα θέλουμε προπονητή όπως πέρσι........αντί να πάρουμε τον Τσιώλη ή έναν προπονητή κλάσεως πήραμε αυτόν ....ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ ΠΆΛΙ ΤΖΆΜΠΑ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΆΛΕΤΕ ΚΎΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ ΚΎΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ.

* Διώχνεις τον Βεργέτη και φέρνεις Παντελίδη; ΚΑΚΗ κίνηση... Εν θερμό πήρατε μια πολύ λανθασμένη απόφαση...

* Έχει μαγικό ραβδί…

* Τσιωλης είναι καλή λύση αλλά η ομάδα αυτή χρειάζεται καλό ξένο για κανένα έτος ...ώσπου να σταθεροποιήσει 16αδα και μετά Έλληνα προπονητή ...

* Αυτό εγώ το λέω 100 βήματα πίσω!

* Τουλάχιστον αστεία η απόλυση Βεργετη !!! Ο μονός που δεν έφταιγε κ ο μονός προπονητής που οδήγησε την ομάδα μας πολύ ψηλά. Έπρεπε κάποιος να πληρώσει το μάρμαρο και αυτός θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος. Ντροπή κ μονό ντροπή.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν εχουμε καταλάβει σαν οπαδοί ,ότι ο προπονητής δεν παίζει στο χορταρι..... Που ήταν οι αμυντικοί στο δεύτερο γκολ της Λαμίας?? Κύριοι, αν δεν βάλετε το χέρι στην τσέπη και να φέρετε παίκτες που γνωρίζουν μπάλα, θα βολοδερνει η ομάδα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και πάντα θα φταίει κάποιος άλλος εκτός από εσάς. Αν θέλετε και αγαπάτε το ποδόσφαιρο, και εκτιμάτε τον κόσμο της ομάδας βάλτε χρήματα και προχωρήστε. Ο κόσμος θα σας τα δώσει και με το παραπάνω . Αν δεν σας ενδιαφέρει η ομάδα, ασχοληθείτε με τις μπίζνες σας και αφήστε άλλους να ασχοληθούν με το θέμα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.