Τα σχολεία Άστρους και Παραλίου Άστρους επισκέφθηκε ο υφυπουργός Παιδείας (pics,vid)

Τα σχολεία Άστρους και Παραλίου Άστρους επισκέφθηκε ο υφυπουργός Παιδείας (pics,vid)

Μάιος 25, 2018 - 17:58
0 σχόλια

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας κ. Μπαξεβανάκης σε σχολικές μονάδες της περιοχής. Μετά το πέρασμα του από το δημοτικό σχολείο Παραλίου Άστρους, κατευθύνθηκε στο ΕΠΑ.Λ. Άστρους και η επίσκεψη του τελείωσε στο γυμνάσιο και λύκειο Άστρους

Κατά την παρουσία του στο ΕΠΑ.Λ ξεναγηθηκε από τον κ. Πολυμενάκο τόσο στο θεματικό πάρκο ελιάς, όσο και στο λαογραφικό Μουσείο και την βιβλιοθήκη του σχολείου. Έμεινε εντυπωσιασμένος από τις δημιουργίες καθηγητών και μαθητών κάποιες εκ των οποίων τον ταξίδεψαν στα νεανικά του χρόνια.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαήλιου, τον διευθυντή α'βαθμιας και β'θμιας περιφερειακής εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πετρόπουλο, τον διευθυντή β'θμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας και την προϊσταμένη επιστημονικής καθοδηγησης α'θμιας εκπαίδευσης Πελοποννήσου κα. Καρούτζου συνομίλησε αρκετή ώρα με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για θέματα παιδείας.

Ρεπορτάς του astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Επίσκεψη υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη στο Άστρος(4)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.