Τα ρετρό αυτοκόλλητα του Σήφη Βοτζάκη με Χατζόπουλο, Παράσχο και Πηγαδίτη (pics)

Τα ρετρό αυτοκόλλητα του Σήφη Βοτζάκη με Χατζόπουλο, Παράσχο και Πηγαδίτη (pics)

Φεβρουάριος 24, 2019 - 10:26
0 σχόλια

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι στον χρόνο συνεχίζεται με τον γνωστό δημοσιογράφο Σήφη Βοτζάκη για μία ακόμα φορά να βγάζει από ντουλάπι της ιστορίας φωτογραφίες με ιδιαίτερο νόημα και σημασία.

Ο Σήφης Βοτζάκης είναι ίσως η κορυφαία αθλητική ραδιοφωνική φωνή με την πιο χαρακτηριστική χροιά απόλυτα ταυτισμένη με όλους τους φιλάθλους καθώς κάθε Σαββατοκύριακο από την εκπομπή "Μικρόφωνο Στα Γήπεδα" από την συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μας μεταφέρει όλη την αγωνιστική δράση από γήπεδο σε γήπεδο από άκρη σε άκρης της χώρας μας.

Ένα από κύρια χαρακτηριστικά του Σήφη Βοτζάκη είναι οι τρομερές του γνώσεις που τον κατατάσσουν δικαιωματικά από τους ακροατές του ως "ποδοσφαιρικό βιβλίο" αλλά και η αγαπημένη του όπως φαίνεται ρετρό συνήθεια μέσω facebook με αφιερώματα σε ομάδες και αστέρες του παρελθόντος των Ελληνικών γηπέδων.

Ο Ρεθυμνιώτης δημοσιογράφος μέσα από την τεράστια συλλογή του φέρνει στην επιφάνεια ποδοσφαιριστές από τα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (1980-1984) με την δέσμευση όπως αναφέρει ότι θα υπάρξει και άλλη ανάρτηση καθώς μόνο μία δεν φτάνει για όλους τους μεγάλους αυτούς αστέρες.

Μεταξύ των φωτογραφιών υπάρχουν οι Ντίνος Κούης (Άρης), Άνθιμος Καψής (Παναθηναϊκός), Νίκος Σαργκάνης (Ολυμπιακός), Γιώργος Φοιρός (Άρης), Σταύρος Σαράφης (ΠΑΟΚ), Λάκης Παπαϊωάννου (Ηρακλής), Ιωάννης Βαλαώρας (Λάρισα), Νίκος Αναστόπουλος (Ολυμπιακός), Γιώργος Μητσιμπόνας (Λάρισα), Μπάμπης Ξανθόπουλος (Ηρακλής), Χρήστος Δημόπουλος (ΠΑΟΚ), Τάσος Μητρόπουλος (Ολυμπιακός), Χρήστος Αρδίζογλου (ΑΕΚ), Κώστας Ιωσηφίδης (ΠΑΟΚ), Σπύρος Λιβαθινός (Παναθηναϊκός), Πέτρος Ραβούσης (ΑΕΚ), Δημήτρης Πίττας (Εθνικός), Κώστας Αντωνίου (Απόλλων Αθηνών), Νίκος Λιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα), Κώστας Δαβουρλής (Παναχαϊκή), Δημήτρης Αιβαζίδης (Πανσερραϊκός), Ηλίας Γαλάκος (Ολυμπιακός), Αναστάσιος Στράντζαλης (Δόξα Δράμας), Λευτέρης Πουπάκης (ΟΦΗ), Ιωσήφ Κορωνάκης (ΟΦΗ), Κώστας Παπαοικονόμου (Ρόδος), Τάκης Νικολούδης (ΑΕΚ) αλλά και οι Πολ Χατζόπουλος (Πανιώνιος),  Γιώργος Παράσχος (Καστοριά) και Δημήτρης Πηγαδίτης (Αιγάλεω).

Ο Πόλ Χατζόπολος με την φανέλα του Πανιωνίου, ο Γιώργος Παράσχος με την φανέλα της Καστοριάς και ο Δημήτρης Πηγαδίτης με την φανέλα του Αιγάλεω βρίσκονται στα αυτοκόλλητα χαρτάκια της εποχής.

Τον Πολ Χατζόπουλο από την Αρκαδία και τον Δημήτρη Πηγαδίτη (αγωνίστηκε στο τριφύλλι την περίοδο 1987-1988) τους συνδέει ο Παναρκαδικός, ενώ ο Γιώργος Παράσχος είναι ο νυν προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.