Τα πρώτα φιλικά του Αστέρα

Τα πρώτα φιλικά του Αστέρα

Ιούλιος 14, 2010 - 23:17

Έγιναν γνωστά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Αστέρας στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του εν όψει της τέταρτης συνεχόμενης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Την Τετάρτη 28 Ιουλίου, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Παναιγιάλειο, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα δώσει τον αγώνα ρεβάνς στο Αίγιο. Παράλληλα στις 18 Αυγούστου ο Αστέρας θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση, ξεκίνησε με βροχή κάνοντας –αρχικά- δύσκολο το έργο τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών, αλλά στη συνέχεια, η βροχή σταμάτησε με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ακόμα ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας στο γήπεδο, ενώ ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο "οικογενειακό διπλό" και τελειώματα φάσεων.

Στο στάδιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται καλύτερα και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, ενώ η σημερινή μέρα ήταν ξεχωριστή για τον Σαλίμ Αράς, ο οποίος συμπληρώνει τα 28 του χρόνια (14/7/1982). Οι συμπαίκτες του μάλιστα, του ευχήθηκαν τα καλύτερα μετά το τέλος της προπόνησης αποδεικνύοντας πώς πραγματικά στον Αστέρα γίνεται η προσπάθεια για να γίνουν όλοι "μία οικογένεια"

Συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα το απόγευμα οι Ρούμπιλ, Στεφανάκος και Κρις, ενώ αντίθετα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Τσαμπούρης (που έκανε και λίγο τρέξιμο μόνος του) και Σεντεμέντες.

Τέλος, έγιναν γνωστά τα νούμερα που θα έχουν στις φανέλες τους τα έντεκα μέχρι σήμερα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά οι αριθμοί των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας έχουν ως εξής:

Νο3: Χρήστος Πιπίνης
Νο7: Μαρκ Κερ
Νο9: Ρομπέρτο
Νο10: Ροτζέριο Μάρτινς
Νο11: Σάββας Τσαμπούρης
Νο17: Κρις
Νο19: Κώστας Φορτούνης
Νο20: Γκόραν Ρούμπιλ
Νο21: Σαλίμ Αράς
Νο31: Μανώλης Στεφανάκος
Νο83: Αρτούρας Ριμκεβίτσιους.

Ειδήσεις: