Τα προϊόντα της Αρκαδίας και η βελτίωσή τους σε πρώτο πλάνο (pics,vid)

Τα προϊόντα της Αρκαδίας και η βελτίωσή τους σε πρώτο πλάνο (pics,vid)

Ιανουάριος 15, 2017 - 17:46
1 σχόλια

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) στο πλαίσιο της  προώθησης της ιδέας παραγωγικής ανασυγκρότησης σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργάνωσε ημερίδα για νέους παραγωγούς- μεταποιητές. 

Η ημερίδα με  τίτλο «Διεθνώς εμπορεύσιμα τοπικά προϊόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειας, μια στρατηγική για την τοπική ανάπτυξη και την απασχόληση» πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα διαλέξεων της ΟΕΒΕΑ .

Τα θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν, είχαν να κάνουν με τη γεωργία ακριβείας, τις ομάδες παραγωγών, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των εξαγωγών και τα σχήματα ποιότητας - πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων - καινοτόμα προϊόντα - ευκαιρίες και προκλήσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τον συντονισμό έκανε ο  Πρόεδρος της ΟΕΒΑ Τάκης Θεοδωρόπουλος και χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας και ο κ. Κώστας Γαλιώτος, σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPotal.gr Ημερίδα για τα Διεθνώς εμπορεύσιμα τοπικά προϊόντα στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.