Τα πολλά κενά και τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων της Αρκαδίας στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ (pics,vid)

Τα πολλά κενά και τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων της Αρκαδίας στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ (pics,vid)

Οκτώβριος 16, 2019 - 13:13
1 σχόλια

Η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας διεξήχθησαν την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Η συμμετοχή δεν ήταν η δέουσα, με τους ομιλητές να καυτηριάζουν τη μηδαμινή προσέλευση των συναδέλφων εκπαιδευτικών στη γενική συνέλευση. Μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης  έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο όργανο των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Εκλογές που γίνονται, όπως ειπώθηκε από όλους, σε μία κρίσιμη χρονικά στιγμή για τον εκπαιδευτικό χώρο.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Ζαφειρόπουλος και υποψήφιος με την ΔΑΚΕ, η ΕΛΜΕ είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων και προσπαθούν για το καλύτερο.

Πολλά προβλήματα αφορούν το ωρολόγιο πρόγραμμα και την απασχόληση των καθηγητών και πρέπει να ανατραπούν έτσι ώστε και ο καθηγητής να αποκτήσει την θέση που του αρμόζει και οι γονείς και τα παιδιά να βρουν σχολή που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Αντρέας Γιαννόπουλος μίλησε για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σχολεία και έχουν να κάνουν με τα κτιριακά αλλά και με τα πολλά κενά που υπάρχουν στα σχολεία της Τρίπολης, της Μεγαλόπολης, του Άστρους αλλά και στο ειδικό σχολείο στο χωριό Κάψια.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γενική Συνέλευση και εκλογές στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΑΡΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.