Τα πολιτικά μηνύματα των Θεοφανείων από το Παράλιο Άστρος (vid)

Τα πολιτικά μηνύματα των Θεοφανείων από το Παράλιο Άστρος (vid)

Ιανουάριος 06, 2018 - 14:35
9 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη Βόρεια Κυνουρία το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018. Η πολιτική ηγεσία του τόπου έδωσε το «παρών» στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στο νέο λιμάνι,του Παραλίου Άστρους που έσφυζε από κόσμο, αλλά και πολλά πολιτικά μηνύματα.

Ο βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης, αφού ευχήθηκε για την ημέρα, τονίζοντας ότι η σημερινή είναι μια μεγάλη γιορτή για τη χριστιανοσύνη, ευχήθηκε επίσης η πατρίδα μας να είναι δυνατή:

Εύχομαι να φωτιστούν όλοι αυτοί που κρατούν τις τύχες του ελληνικού λαού.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στις δηλώσεις του μίλησε για την Περιφέρεια-πρότυπο για όλη την Ελλάδα και υπογράμμισε ότι η συστηματική δουλειά και η επιμονή στον στόχο φέρνει αποτελέσματα.

Είμαστε μια ποιοτική περιφέρεια, πρότυπο για τη χώρα.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, αφού μίλησε για την ανάγκη εξαγνισμού μέσω του αγιασμού των υδάτων και των ανθρώπων, αναφέρθηκε στον πολύ κόσμο που επισκέφθηκε το Άστρος τη λαμπρή αυτή ημέρα, και τόνισε:

 Αυτή την τουριστική ανάπτυξη θέλουμε, που σέβεται το περιβάλλον.

Ακόμη, ερωτηθείς από δημοσιογράφο για την έκβαση της δίκης σε σχέση με την κατασκευή του νέου λιμένα Παραλίου Άστρους, δήλωσε ότι το νομικό τμήμα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας είναι αισιόδοξο ότι ο Δήμος δεν θα επιβαρυνθεί με αποζημιώσεις στο Ελληνικό Δημόσιο. Σημειωτέον ότι αναμένεται η εκδίκαση της έφεσης του Δήμου, ο οποίος έχει προς το παρόν κληθεί να καταβάλει 400.000 ευρώ.
Από την πλευρά της, η νομικός και πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη ευχήθηκε να υπάρξει συναίνεση και όλοι, πολίτες και πολιτικοί, να συνομιλούμε μεταξύ μας, και υπογράμμισε:

Να ξαναγίνουμε όλοι Αρκάδες και Κυνουριάτες, να μας ενώσει το αρκαδικό ιδεώδες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε επίσης τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγ. Γιαννακούρα και του περιφερειακού συμβούλου κ. Μπακούρη.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα πολιτικά μηνύματα των Θεοφανείων από το Παράλιο Άστρος


9 Σχόλια

μακαρι να ερθει εκεινη η μερα που θα ακουσω οτι κατι εγινε στη βουλη ,καποιος τρελος μπηκε και εστειλε αρκετους απο εσας γιατι αυτο αξιζετε

Ενω αυτοι που ειναι εκλεγμενοι σε καλύψανε ε? Τουλάχιστο αυτή έχει προφορικό λόγο...

φιλαράκι, το στυλ που τα λες και οι διάφορες συνεχόμενες ασύνδετες και οχι συχνά γνωστές λέξεις μόνο και μονο για να φαίνεται κάποιος ρήτορας.......δεν πιάνει το κόλπο

Θα θέλαμε να ακούσουμε και την κυρία Γαβρά, που βρισκόταν εκεί. Όμως η γυναίκα έχει ήθος και δεν ζήτησε να την μοστράρουν τα ΜΜΕ. Παρόλα αυτά δεν πέρασε απαρατήρητη, σε όσους εκτιμούν αυτούς που δεν τους επιβάλλουν την παρουσία τους με το έτσι θέλω. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στην πολιτική σκηνή. Συγχαρητήρια κυρία Γαβρά!!!!

07.43 Έχεις δίκιο...Το μοστράρισμα το αφήνει για αργότερα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.