Τα παιδιά της Τρίπολης δίδαξαν την αξία της προσφοράς στην εκδήλωση «Τα παιχνίδια των παιδιών» (pics,vid)

Τα παιδιά της Τρίπολης δίδαξαν την αξία της προσφοράς στην εκδήλωση «Τα παιχνίδια των παιδιών» (pics,vid)

Δεκέμβριος 07, 2019 - 14:00
2 σχόλια

Τα Χριστούγεννα αποτελούν για όλους μας την ομορφότερη γιορτή ολόκληρου του χρόνου, την οποία και προσμένουμε πάντοτε με μεγάλη χαρά.

Μία από τις πιο βαθιές έννοιες των Χριστουγέννων, είναι εκείνη της προσφοράς. Έτσι ο δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση 5ΕΝΤΕ διοργάνωσαν μία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: «Τα παιχνίδια των παιδιών»

Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία Πετρινού, στο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, και θα ολοκληρωθεί στις17:00. Ο δήμαρχος συνοδευόμενος με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και με άλλους αντιδημάρχους μίλησε για την εκδήλωση και για τον στόχο της παράταξης, να γίνει η Τρίπολη ένας προορισμός για μικρούς και μεγάλους.

Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης ήταν εορταστικός, εκπαιδευτικός, φιλοπεριβαλλοντικός, καλλιτεχνικός αλλά και φιλανθρωπικός και απευθυνόταν σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, κυρίως όμως στα παιδιά.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης 5ΕΝΤΕ κ. Καραγιάννης στόχος είναι να μάθουν τα παιδιά την αξία της προσφοράς και την χαρά της αποδοχής. Τα παιχνίδια που δόθηκαν από τα παιδιά για τα παιδιά, ήταν σε καλή κατάσταση και προσφέρθηκαν στα παιδιά της πόλης.

Τα παιχνίδια ήταν παρά πολλά με τους διοργανωτές να δηλώνουν ενθουσιασμοί, σημειώνοντας ότι μερικά από αυτά θα δοθούν σε φορείς που σχετίζονται με παιδιά σε συνεργασία την κοινωνική υπηρεσία του δήμου.

Στον χώρο της εκδήλωσης  λειτουργούσε εργαστήριο, όπου μικροί και μεγάλοι, με την καθοδήγηση καλλιτεχνών, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια από τα παιχνίδια που είναι χαλασμένα και θα στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παράλληλα, εμψυχωτές έμαθαν στα παιδιά παιχνίδια παλιότερων εποχών (όπως κουτσό, πεντόβολα, αμπάριζα, τσέρκι κ.α.).

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Τα παιχνίδια των παιδιών»


2 Σχόλια

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αλλά καλό θα ήταν τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύουν τέτοιου είδους δράσης πριν γίνουν ώστε η συνεισφορά να είναι μεγαλύτερη

20:20 Ρωτήστε πρώτα μερικοί πριν σχολιάσετε και μην το παίζετε έξυπνοι κάνοντας παραινέσεις. Η εκδήλωση είχε ήδη προβληθεί εδώ και μέρες από τα τοπικά σάιτ και τα τοπικά ΜΜΕ. Εκτός αυτού υπάρχει και στο ψηφιακό έντυπο με τις εκδηλώσεις του δήμου, το οποίο επίσης έχει προβληθεί από τα τοπικά ΜΜΕ, αλλά υπάρχει και στο σάιτ του δήμου εδώ και μία εβδομάδα. Εγώ πώς το είδα και το γνωρίζω; Χωρίς να ψάξετε δεν μπορείτε να γράφετε αοριστίες. Γι' αυτό υπάρχουν τα σάιτ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενημερωνόμαστε. Σχεδόν στο 2020 είμαστε, όχι στο 1950 που η ενημέρωση γινόταν με περιστέρια...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.