Τατούλης

Τα παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Αρκαδίας ενημερώθηκαν για την αναπηρία (pics)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τα παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Αρκαδίας ενημερώθηκαν για την αναπηρία (pics)

Δεκέμβριος 14, 2018 - 11:45
0 σχόλια

Στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου Α.με.Α. Αρκαδίας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Σύλλογος είχε την χαρά να επισκεφθεί και να ενημερώσει παιδιά Νηπιαγωγείων &Δημοτικών σχολείων για την αναπηρία.

Ο Σύλλογος επισκέφθηκε το 3ο & 9ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης, το Δημοτικό σχολείο Δημητσάνας, Βαλτεσινίκου & Βυτίνας  όπου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του  Συνεδριακού Κέντρου Δημητσάνας και το Δημοτικό σχολείο Λεβιδίου στην αίθουσα του Μουσείου Παπαναστασίου στο Λεβίδι.

Έγιναν προβολές επιλεγμένων ταινιών που αφορούν την αναπηρία και περνούν χρήσιμα μηνύματα στα παιδιά όπως και συζήτηση για την καθημερινότητα και τα βιώματα των Α.με.Α. Λίγο πριν το τέλος τα παιδιά εξοικειώθηκαν με τις χειρομορφές(τρόπος επικοινωνίας κωφών)  και τραγούδησαν στην Νοηματική Γλώσσα.

Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των σχολείων για την πρόσκληση, τους Δασκάλους για την συνεργασία τους, τους Αετούς Γορτυνίας ΑΠΣ & το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς.

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.