Τα παιδιά και το ποδόσφαιρο ενώνουν Καστρί και Άγιο Πέτρο (pics)

Τα παιδιά και το ποδόσφαιρο ενώνουν Καστρί και Άγιο Πέτρο (pics)

Αύγουστος 28, 2018 - 21:06
0 σχόλια

Ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου στο Καστρί ανάμεσα σε παιδιά από το Καστρί και τον Άγιο Πέτρο όπου έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Το γήπεδο στο Καστρί γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα ανάμεσα στα παιδιά των δύο χωριών όπου ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τον σεβασμό και τις σχέσεις αγάπης.

Αναλυτικά το post της σελίδας του Καστριού στο facebook

Το χωριό μας γέμισε από παιδικές φωνές, τρέξιμο και μπάλα.

Τα αθλήματα ενώνουν τους ανθρώπους, αλλά και τα χωριά μας, όπως έγινε με τα αξιολάτρευτα παιδιά του γειτονικού χωριού του Αγίου Πέτρου που φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του Καστρίου σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Σε ρόλο διαιτητή ο ξεχωριστός δάσκαλος και συμπατριώτης Giannis Logothetis και με ένα φιλοθεάμον κοινό να απολαμβάνει τα νιάτα.

Η εξοχή γεμίζει την ψυχή και το μυαλό των παιδιών με εμπειρίες και στιγμές για να θυμούνται πάντα ότι τα καλύτερα χρονιά είναι τα παιδικά και οι καλύτερες αναμνήσεις χτίζονται με αγάπη σε κάθε γραφική γωνία των χωριών μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.