Τα οφειλόμενα στους εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ έφερε στο ΔΣ ο Γ. Σμυρνιώτης

Τα οφειλόμενα στους εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ έφερε στο ΔΣ ο Γ. Σμυρνιώτης

Φεβρουάριος 21, 2017 - 21:25
1 σχόλια

Το ζήτημα των πληρωμών των εργαζομένων της ΚΕΔΗΤ επανήλθε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου από τον κ. Γ. Σμυρνιώτη. Όπως είπε ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας, οι εργαζόμενοι και πάλι μένουν απλήρωτοι, ενώ ο κ. Τζιούμης συμπλήρωσε ότι πρόκειται για πενήντα οικογένειες.

Απάντηση έδωσε η πρόεδρος τη ΚΕΔΗΤ, Θεοδώρα Μπρακουμάτσου, αναφέροντας ότι τελείωσε με την αποστολή των τριμηνιαίων στοιχείων.

«Έχει ξεχρεωθεί όλο το διοικητικό προσωπικό αλλά χρωστάμε δύο μήνες στους εργαζομένους στο Βοήθεια στο Σπίτι, όπως επίσης υπάρχουν και οφειλές και στους εργαζομένους στυς βρεφονηπιακούς σταθμούς, οφειλόμενα που αγγίζουν τους πέντε μήνες.

Περιμένουμε από την ΕΕΤΑΑ να στείλουμε τη φορολογική ενημερότητα για να μας σταλούν τα χρήματα

είπε κλείνοντας η κυρία Μπρακουμάτσου.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αφού για τρία χρόνια δεν έστελναν οικονομικά στοιχεία διευκολύνοντας τη λεηλασία της ΚΕΔΗΤ τώρα που τη διαλύσανε τους πήρε ο πόνος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.