Τα νέα του Συλλόγου Ζώνης Μεγαλόπολης

Τα νέα του Συλλόγου Ζώνης Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 22, 2015 - 19:38
0 σχόλια

Την Κυριακή 16/11/2015, έγινε ο γάμος του Χρήστου Λυμπερόπουλου (το γένος Κατερίνας Δημ. Χαρίτου) και της Όλγας Παπαδοπούλου στο Δημαρχείο της Λεμεσού στην Κύπρο. Κουμπάρος ήταν ο φίλος του γαμπρού και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Τάσος Αναστόπουλος. Την ίδια μέρα έγινε και η βάφτιση του μικρού τους αγοριού στον Ι. Ν. Αγίας Νάπας Λεμεσού. Του έδωσαν το όνομα Μιχαήλ – Άγγελος. Ευχόμαστε στην καινούργια οικογένεια να έχει μια ζωή γεμάτη Αγάπη – Υγεία – Ευτυχία. Στους συγγενείς να τα καμαρώνουν και ιδιαίτερα στον παππού Δημήτρη και τη γιαγιά Ανδριανή Χαρίτου να χαίρονται τα εγγόνια και τον δισέγγονό τους. Στους κουμπάρους να είναι πάντα άξιοι.

[#] Την Κυριακή 22/11/2015 έγινε το ετήσιο Μνημόσυνο της Παναγιώτας Χρ. Τσιαβλή, στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης. Προσφέρθηκε καφές και φαγητό από την οικογένεια στην αίθουσα του Συλλόγου μας στ’ Αλώνια. Τώρα, που η κουζίνα της αίθουσας λειτουργεί, ο χώρος θα είναι διαθέσιμος για κοινωνικές εκδηλώσεις για όλους τους συγχωριανούς.

[#]  Στις 11/12/2015 και ώρα 18.30, η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης, στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Πολύβιος», διοργανώνει Ημερίδα με θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη, υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαλόπολης. Συντονιστής στη διοργάνωση είναι ο συγχωριανός μας Dr. med. Σταύρος Χρ. Τσίχλης, ειδικός Γενικός γιατρός.

[#] Μετά το λουκέτο στην όμορφη ταβέρνα του χωριού μας «Τα Πλατάνια» και την δυσάρεστη πια εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η πλατεία μας, μας στενοχώρησε το γεγονός ότι ξεριζώθηκαν τα περισσότερα φυτά που υπήρχαν στις πετρόχτιστες ζαρντινιέρες της πλατείας. Η ανάγκη να ξαναλειτουργήσει επιτέλους αυτός ο όμορφος χώρος γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Ο Πρόεδρος                                               Η  Γραμματέας

Παναγιώτης Παπαδημητρίου                     Μαρία Λαγούδη – Καλόμαλου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.