Τα νέα συνδεσμιακά διαρκείας του Αστέρα

Τα νέα συνδεσμιακά διαρκείας του Αστέρα

Ιούλιος 04, 2018 - 20:17
0 σχόλια

Με ανακοίνωση τους οι ''Tigers'' ενημερώνουν τους φιλάθλους πως βγαίνουν στην κυκλοφορία τα νέα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 για Αστεριανές στιγμές στην κιτρινομπλέ εξέδρα στους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σ.Φ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ " TIGERS CLUB '06 " ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των φετινών συνδεσμιακών διαρκείας ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 4/07/2018, στα γραφεία μας, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ 7 και ΩΡΕΣ  7μ.μ. - 10μ.μ. ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ καθημερινά. Τα φετινά συνδεσμιακά εισιτήρια είναι ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 80€ για τον καθένα που θέλει να προμηθευτεί συνδεσμιακό διαρκείας στη ΘΥΡΑ 2Γ. Η ειδική τιμή του μειωμένου εισιτηρίου για τους νέους κάτω των 20 ετών θα ισχύσει ξανά, καθώς επίσης από φέτος ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 60€ δικαίωμα έχουν όλοι οι νέοι ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Απαραίτητο στοιχείο για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α. και για το μειωμένο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ ή οποιαδήποτε ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ.  ΣΤΗΡΙΖΕIΣ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ; ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΞΑΝΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΡΙΑ!
Μετά τιμής "TIGERS".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.