Τα μυστικά δείπνα και οι πρόβες για τη «σταύρωση»

Τα μυστικά δείπνα και οι πρόβες για τη «σταύρωση»

Φεβρουάριος 13, 2017 - 21:00
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας! Ετοιμάζετε αετό για την Άρεως αφού Κάρτσοβα καπούτ; Μην ξοδεύεστε, δεν προβλέπεται! Αφήστε που έπεσαν να τον φάνε τον επί των πολιτιστικών προχθές για τα Κούλουμα στην πλατεία, μόνο που δεν του ζήτησαν δήλωση με υπογραφή ότι το προσωρινό δεν θα γίνει μόνιμο!

Πάντως οι δημοτικοί άρχοντες και οι «θέλω-να-γίνω-δήμαρχος-στη-θέση του δημάρχου» δεν... πετάνε χαρταετό ούτε σφυρίζουν αδιάφορα. Το πάθημα και το μάθημα των εκλογών του 2014 τούς έβαλε μυαλό. Τα μυστικά  δείπνα διοργανώνονται ανά τακτά διαστήματα με κρασάκι και τσιτσί, όλα παίζουν.

Τα πρωτοπαλίκαρα έχουν αρχίσει το όργωμα και το πιπίλισμα και οι πρώτες συμφωνίες έκλεισαν.

Βέβαια, και το '14 είχαν γίνει αλλά την τελευταία στιγμή τους έψαχναν. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Ο γιατρός είναι αρκετά δραστήριος και έπεται τσουνάμι αποκαλύψεων.

Ο Γιάννης, σταθερός, ξεκάθαρος και με ανανέωση.

Ο λογιστής έρχεται με σπασμένα τα φρένα. Θα την δει, φαντάζομαι, τη στροφή!

Και, προς έκπληξη όλων, μας εμφανίστηκε και η Αντωνία! Και όχι απλώς εμφανίστηκε, αλλά έδωσε και συνεντεύξεις!

Άκουσον-άκουσον, και έρχεται το σταύρωσον! Στο ψηφοδέλτιο, καλέ, πού πήγε το μυαλό σας;

Για τον δήμαρχο δεν ξέρω, παίζονται στοιχήματα στην πιάτσα αν θα κατεβεί ή όχι και αν κατεβεί, με ποιους και τι θα καταφέρει!
Βέβαια αουτσάιντερ ήταν και το '14 και το έκανε το «μπαμ». Είπαμε, έχει λύσεις στο... μανίκι, αφού το τσεπάκι το άδειασε.

Το μεγάλο παιχνίδι, όμως, παίζεται αλλού.

Ο βουλευτής τα έχει μπερδέψει λίγο τώρα τελευταία. Και εξηγώ, επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο: Εμφανίστηκε σε μυστικό δείπνο αντιπάλου. Κυκλοφορούν φήμες για στήριξη στον συνάδελφο!

Γρήγορα ξεχνάνε, βλέπω, όλοι.

Αλλά, άραγε, τι εκλογές θα γίνουν πρώτα; Εθνικές ή Αυτοδιοίκησης;..

Καλέ, εσύ που λες ότι ο Μήτσος τους βρήκε τους 130, κάτι ξέρεις ή ελπίζεις σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία; Λέγε-λέγε το κοπέλι, κάνει τη γριά και θέλει, αλλά στο τέλος θα νομίζει ο κόσμος ότι κατέβηκες από τον Σείριο!

Βρε 'σείς εκεί στα τελευταία τραπέζια, πείτε και τίποτε άλλο, τον φάγατε τον πρόεδρο, δεν κοτάει να βαρέσει μια δεκάλεπτη διακοπή και αμέσως να μουρμουρίσετε!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Επειδή ο βουλευτής τα έχει μπερδέψει λίγο τώρα τελευταία βλέπω την Εύη επικρατέστερη... βουλευτή!

Ο Κώστας τελικά απασφάλισε την βόμβα... Μήπως νομίζει οτι θα βγει βουλευτής του Κορδελιού? Ας ρωτήσει τον συνάδελφό του ιατρό και υποψήφιο δήμαρχο και τους συνεργάτες επικοινωνιολόγους...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.