Τα «κρυφά χαρτιά» της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Τα «κρυφά χαρτιά» της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Ιανουάριος 23, 2017 - 12:59
11 σχόλια

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας προχώρησαν στην εκλογή της νέας 15μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, παρουσία του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Ηχηρή ήταν, ωστόσο, η απουσία του βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπαηλιού.

Ακόμη, ερωτηματικά εγείρονται γύρω από την ανακοίνωση μόνο των έντεκα μελών της 15μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής.

Θυμίζουμε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή της Αρκαδίας προκύπτει από τις ψήφους των οργανώσεων Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Νότιας Κυνουρίας, Βόρειας Κυνουρίας και Γορτυνίας.

Τα έντεκα νέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας είναι:

Γιαννακόπουλος Αθανάσιος
Κουλούρης Χρήστος
Μοίρα Μαρίνα
Μπακή Μαρία
Μπουρνάς Βασίλης
Παπαδημητρίου Αντώνης
Παπαζαχαρίας Αναστάσιος
Παπαϊωάννου Αντώνης
Τσιοτίνας Νίκος
Στάικου Γεωργία
Φαράντος Γιώργος

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Παπαζαχαρία, πληροφορηθήκαμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, το Σαββατοκύριακο ή την επόμενη Δευτέρα, θα εκλεγεί ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής. Σε ερώτησή μας ως προς το για ποιον λόγο δεν ανακοινώνονται τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της ΝΕ, εφόσον η επιτροπή είναι 15μελής και έχουν εκλεγεί, μάς απάντησε ότι γίνονται ζυμώσεις και ότι έχουν τους λόγους τους που δεν ανακοινώνονται τα ονόματά τους.


11 Σχόλια

Πες καλύτερα οτι δε βρήκαν 15 άτομα για υποψηφίους και προσπαθούν να πείσουν κανέναν πριν γίνουν ρεζίλι. Το κόμμα σας πουλήθηκε μέχρι και στη Τέρνα (για να λέμε τα δικά μας), είστε όλοι για φτύσιμο.

ΚΟΥΙΖ: Tι περίπτωση υπάρχει: Α. Να μην υπάρχουν τα 4 άτομα (λίγοι επιλέγουν να ξεφτιλιστούν τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μας τελειώνει). Β.Να υπάρχουν αλλά να ντρέπονται να βγεί το όνομά τους (εξυπηρέτηση να σου κάνω , αλλά να κυκλοφορώ και στον δρόμο σύντροφε)

Τι γινανε τα 60 νεα μελη απο την ΔΕΗ που εφερες Τασουλη του ..ΠΑΣΟΚ που εφερες για εγγραφη στον ΣΥΡΙΖΑ τις πρωτες μερες του 2015 ωστε να καταλαβεις τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδιας; Τον κατελαβες τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚ.αλλα σουφυγαν τα μελη και θα σου μεινει η..σφραγιδα.

τι δουλεια εχει ο Γ. Παπαηλιου στο ΣΥΡΙΖΑ;Ψαχνει το επομενο κομμα που θα του εξασφαλισει το εισιτηριο για τη Βουλη.Καθε τετραετια και μεταγραφη!!!!!

Παιδιά καλησπέρα σας! Οφείλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας! Θα χαρώ ακόμη περισσότερο αν το ενδιαφέρον σας αυτό εξελιχθεί και σε δράση σας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη έγινε με ανοιχτές τις πόρτες σε κάθε καλοπροαίρετο συμπολίτη μας και χάσατε που δεν ήρθατε να παίρνατε και το λόγο ώστε να ακούσουμε τα λάθη μας που πρέπει να τα διορθώσουμε για το καλό όλων μας! Θα σας περιμένουμε με ενδιαφέρον για τις προτάσεις σας και τις παρατηρήσεις σας σε μία επόμενη φορά! Σας ευχαριστώ πολύ! Τάσος Παπαζαχαρίας

Κύριε Τάσο όταν κάνετε τα αντίθετα από αυτά που λέγατε, για ποιο λόγο να έρθει κάποιος και να πει την γνώμη του; Για να τσακωθεί; Καθόμαστε σπίτι μας και αγνοούμε τέτοιες κομματικές συγκεντρώσεις. Κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ έχετε κάνει, τι συζητάμε;

Τάσο, να υποθέσω ότι η πρόσκληση αφορά μόνο υπαλλήλους και συνταξιούχους ΔΕΚΟ και Δημοσίου και ασφαλώς πρώην Πασόκους, έτσι?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.