Τα .. κουνούπια στην οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας!

Τα .. κουνούπια στην οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας!

Μάρτιος 15, 2011 - 21:07
2 σχόλια

Θέλοντας να προλάβει την θερμή περίοδο, περίοδο κατά την οποία συντελείται και η αναπαραγωγή και ως εκ τούτου αύξηση του πληθυσμού των κουνουπιών η περιφέρεια Πελοποννήσου εισάγει στην αυριανή κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το πρόγραμμα της καταπολέμησης κουνουπιών!

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο στις 10:00 το πρωί  ενώ το θέμα αμέσως μετά θα παρεπεμφθεί για έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο .Το θέμα εισάγεται ως : Έγκριση  σκοπιμότητας της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΩΝΩΠΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011» και κατάρτισης των όρων αυτή» και είναι το ένα από τα τρία που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση.


2 Σχόλια

Μήπως κύριε περιφεριάρχα μου, μαζί με την ΄΄διαχείρηση των κωνωποειδών΄΄ μπορεί η περιφέρειά σας, ν΄ ασχοληθεί και με την διαχείρηση των ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ; Κι αυτά με τον ίδιο τρόπο περίπου καταπολεμούνται, αλλά με λίγο πιο ισχυρά δηλητήρια. Τώρα για τα άλλα τρωκτικά που περιβάλλουν τον θώκο σας, το μόνο φάρμακο που έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό, είναι ο βούρδουλας, αλλά τότε θα χάσετε τους κλακαδόρους σας. Οπότε σκοτώστε κουνούπια.Κι αφήστε τον λαό της Πελοποννήσου να οραματίζεται μαζί σας προσβλέποντας στο άπειρο, την υποδειγματική κουνουποκτόνο Περιφέρειά του. Και μη χειρότερα.

pp