Τα κομμάτια του κιτρινομπλέ μεταγραφικού παζλ

Τα κομμάτια του κιτρινομπλέ μεταγραφικού παζλ

Ιούλιος 09, 2019 - 20:43
0 σχόλια

Ένα, ένα τα κομμάτια του μεταγραφικού παζλ του Αστέρα Τρίπολης μπαίνουν στην θέση τους με το κιτρινομπλέ ρόστερ να γεμίζει και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά και μάλιστα με ταχύτητα μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας.

Είναι ξεκάθαρο πως το Ισπανικό στοιχείο θα κυριαρχεί στον νέο Αστέρα Τρίπολης με τις περισσότερες μεταγραφές που έχουν γίνει έως τώρα αλλά και την έλευση του νέου προπονητή να είναι από την Ιβηρική.

Η αρκαδική ομάδα έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 6 μεταγραφές (Κρεσπί, Λουίς Φερνάντες, Μπόρχα Φερνάντες, Σουάρεζ, Παναγιώτου, Μιχαήλ) έχοντας ακόμα δύο στα σκαριά (Καπίγια, Ντιανέ) και ενώ αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον δύο ακόμα κινήσεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ρίχνοντας μια ματιά στις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει βλέπουμε πως ο Αστέρας Τρίπολης έφερε τον Μιχαήλ ως buck up του Παπαδόπουλου για την θέση "1", επένδυσε στο μέλλον με τον νεαρό Παναγιώτου που μπορεί να παίξει όλη την δεξιά πλευρά, κάλυψε το κενό του Τριανταφυλλόπουλου στο κέντρο της άμυνας με τον Σουάρεζ και πάει για ακόμα έναν στόπερ, βρήκε στα χαφ στο πρόσωπο του Μπόρχα Φερνάντεζ τον αντί-Μουνάφο και βάζει επιθετικές πινελιές με παίχτες που μπορούν να παίξουν σχεδόν σε όλες τις μπροστινές θέσεις όπως ο Κρεσπί και ο Λούι Φερνάντεζ και να δώσουν επιπλέον λύσεις εκτελεστικό αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι.

Είναι προφανές πως οι κιτρινομπλέ σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί έχοντας πλουραλισμό στις επιθετικές τους επιλογές με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αναλάβουν πολλούς και διαφορετικούς ρόλους ανάλογα με τις συνθήκες που θα απαιτηθούν.

Εκτός του στόπερ Ντιανέ και του επιτελικού Καπίγια που αναμένεται τις επόμενες μέρες να έρθουν στην χώρα μας και καλώς εχόντων των πραγμάτων να ανακοινωθούν ο Αστέρας Τρίπολης βάζει πλώρη για την άμεση απόκτηση εντός κλασικού φορ περιοχής, ενός πλάγιου καθαρού εξτρέμ και πιθανόν ίσως για ενός ακόμα αμυντικού χαφ ανάλογα και με τις εισηγήσεις του Μπόρχα Χιμένεθ.

Οι μεταγραφές που έχει κάνει η και αυτές που αναμένεται να κάνει στην συνέχεια η αρκαδική ομάδα φανερώνουν ότι τα κενά καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με επιλογές παιχτών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για το νέο αγωνιστικό μοντέλο που θέλει να παρουσιάσει. 

Εκτός όμως των μεταγραφών δε θα πρέπει να ξεχνάμε την υπάρχων βάση που υπάρχει στο ρόστερ με παίχτες που είναι ο κορμός και πάνω στην οποία θα μπολιαστούν οι νέοι που ήρθαν στην ομάδα.

Είναι προφανές πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες ενόψει της νέας χρονιάς στους φιλάθλους.

Μεγάλο στοίχημα για τον Μπόρχα Χιμένεθ είναι να περάσει την φιλοσοφία του για τον νέο Αστέρα άμεσα και σιγά, σιγά να αποκτηθεί η ανάλογη χημεία  σε πρόσωπα και σχήματα με ευδιάκριτους ποδοσφαιρικούς ρόλους για τον κάθε ποδοσφαιριστή. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.