Τα κολονάκια... εξακολουθούν να είναι αόρατα στην Τρίπολη (pic)

Τα κολονάκια... εξακολουθούν να είναι αόρατα στην Τρίπολη (pic)

Οκτώβριος 07, 2019 - 10:36
5 σχόλια

Η νέα δημοτική αρχή, προσπαθώντας να βάλει μια τάξη στο θέμα της στάθμευσης των αυτοκινήτων, επανατοποθέτησε από τον πρώτο μήνα της θητείας της τα πλαστικά πορτοκαλί κολονάκια τα οποία είχαν καταπατηθεί από τους οδηγούς των αυτοκινήτων που αψηφούν τους κανόνες με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί εντελώς από τις θέσεις τους για πάνω από τρία χρόνια.

Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, καθημερινά οι οδηγοί εξακολουθούν να τα καταπατούν και να τα καταστρέφουν, προκειμένου να παρκάρουν.

Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης οδηγός έχει «καβαλήσει» τα πορτοκαλί κολονάκια πίσω από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Όπου, σημειωτέον, ο χώρος προορίζεται για να σταθμεύουν μηχανές.

Δηλαδή: ενώ οι οδηγοί των αυτοκινήτων βλέπουν και ξέρουν ότι εκεί επιτρέπεται να παρκάρουν μόνο μηχανές, ενώ βλέπουν και τα κολονάκια, τα «καβαλάνε», εξακολουθούν να αφήνουν εκεί τα αυτοκίνητά τους και... 9 έχει ο μήνας!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, αν εμείς δεν ακολουθούμε τους κανόνες, η ζωή στην πόλη μας δεν θα γίνει καλύτερη ούτε πιο άνετη.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Εκτός από τα κολονάκια που είναι αόρατα, άλλο τόσο αόρατη και ανύπαρκτη είναι και η αστυνομία. Εκείνοι βέβαια που δεν είναι αόρατοι και κάνουν καθημερινά αισθητή την παρουσία τους, είναι οι μ@λ@κες της πόλης. Και είναι και πολλοί, ρε γαμ#το..

Να κανουν σιδερενια κολωνακια και ουτε γατα ουτε ζημια. Τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε και λοιπες γελοιοτητες για να βρισκομαστε σε δουλεια.

Επίσης καλό θα ήταν και η Τροχαία να αρχίσει να κόβει κλήσεις σε όσους παρκάρουν κατά αυτό το τρόπο και όχι μόνο, γιατί βλέπουμε παρκάρισμα σε θέσεις ΑΜΕΑ, σε διαβάσεις πεζών, σε γωνίες δρόμων με κίτρινη σήμανση επί της ασφάλτου, σε πεζοδρομία κλπ κλπ κλπ. Αφού δεν μπορούν να ακολουθήσουν το νόμιμο και το οφθαλμοφανές, δηλαδή πορτοκαλί κολονάκια άρα δε μπορώ να παρκάρω, που και σ' ένα 5χρονο μια φορά θα το εξηγήσεις και θα το καταλάβει ας αρχίσουν να πληρώνουν πρόστιμα και να ψάχνουν πινακίδες μήπως και συνετιστούν.

Πόσο βλάκας είσαι ρε που τα πατάς για πλάκα;; φίλοι αστυνόμοι τέλος το παραμύθι. Ρίχτε κλήσεις παντού

Η Δίας να αφήσει τον καφέ και να κάνει καμία περιπολία στην πόλη. Ακόμη και όταν κάθονται σε κεντρικό σημείο της πόλης, και τα αυτοκίνητα παρκάρουν ΠΑΡΆΝΟΜΑ μπροστά τους με alarm, αυτοί δεν κάνουν τίποτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.