Τα «κόκκινα» δάνεια και η ρύθμισή τους στο μικροσκόπιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (pics,vid)

Τα «κόκκινα» δάνεια και η ρύθμισή τους στο μικροσκόπιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (pics,vid)

Απρίλιος 11, 2016 - 20:29
2 σχόλια

Συνεπές στη στάση του να στηρίζει σθεναρά τα μέλη του στις δύσκολες επιχειρηματικές εποχές που διανύουμε, το Επιμελητήριο Αρκαδίας συνεχίζει να ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με το Νομοθετικό και Θεσμικό Πλαίσιο για την Διαχείριση των Επιχειρηματικών Δανείων, στο πλαίσιο του Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών.

Στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε σε συνεργασία με την Glocal Finance Α.Ε. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη «Διαχείριση & Αναδιάρθρωση Δανεισμού, Επιχειρησιακή Αναστροφή & Ανάκαμψη» τη Δευτέρα 11 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σπύρος Δ. Μαρίνης, Διευθύνων Σύμβουλος GlocaL Finance A.E.| MBA, INSOL, TMA, Διδακτορικός Ερευνητής Επιχειρησιακής Αναστροφής στο Πανεπιστήμιο του Durham του Ηνωμένου Βασιλείου ο κ. Μαρίνης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για την πρόσκληση και επεσήμανε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες του ΔΣ για διαρκή ενημέρωση των μελών του, ενώ ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το πώς θα ρυθμίσουν τα τραπεζικά τους δάνεια («κόκκινα» δάνεια) με αποτελεσματικό τρόπο για τη βιωσιμότητα της επιχείρησής τους.

Είναι γνωστό ότι οι συνθήκες του σημερινού επιχειρησιακού περιβάλλοντος και οι διαστάσεις που έχει λάβει γενικά το πρόβλημα, τόσο λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος όσο και των υφεσιακών μέτρων που καλείται να υιοθετήσει η κυβέρνηση στην αγορά, δημιουργούν αυτό που οι ειδικοί του επιχειρησιακού χώρου αποκαλούν κομψά «δυσχέρειες σε όλες τις εκφάνσεις της επιχειρηματικής ζωής». Τα κυριότερα από αυτά είναι σοβαρή πτώση του κύκλου εργασιών, καθώς και ζητήματα που αφορούν στην εξυπηρέτηση του δανεισμού, δημιουργώντας τα περίφημα «κόκκινα» δάνεια.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση για τη ρύθμιση τραπεζικών δανείων


2 Σχόλια

Για να θεωρήσεις κάτι ότι είναι "σπίτι σου" πρέπει να το έχεις εξοφλήσει. Όπως το αυτοκίνητο που το παίρνεις με χρηματοδότηση από την τράπεζα. Η κυριότητα περνάει σε εσένα όταν πληρώσεις και την τελευταία δόση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.