Τα κοινά σημεία Αστέρα και Καλλονής...

Τα κοινά σημεία Αστέρα και Καλλονής...

Σεπτέμβριος 20, 2014 - 22:03
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Καλλονή στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τις δυο ομάδες να έχουν τα δικά τους κοινά σημεία και τα στοιχεία εκείνα που τις ενώνουν.

Αφενώς το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν Αστέρας και Καλλονή και αφετέρου οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Ο λόγος φυσικά για τους πρώην ποδοσφαιριστές της Αρκαδικής ομάδας και νυν της Καλλονής. Σάββας Τσαμπούρης,  Χρήστος Πιπίνης, Τσίμο Ναβάρο και Χουάνμα Ντελγκάδο θα βρεθούν αύριο αντίπαλοι του Αστέρα στο γήπεδο ‘’ Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Τσαμπούρης, Πιπίνης και Ναβάρο υπήρξαν βασικά στελέχη της ομάδας του Αστέρα που έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου  Ελλάδος ενώ ο Ισπανός φορ Χουάνμα αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά με τα κιτρινομπλέ.

Τέλος άξιο αναφοράς είναι η συμμετοχή και με τις δύο ομάδες του Τριπολίτη ποδοσφαιριστή Νίκου Χατζόπουλου

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το ότι οι ιστορικές ομάδες που αγαπάει ο κόσμος της κάθε περιοχής είναι ο Παναρκαδικός και ο Αιολικός που θα συναντηθούν σε λίγο καιρό, το θεωρείται διαφορά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.