Τα «κλειδιά» στον Στάικο για τον νέο Παναρκαδικό

Τα «κλειδιά» στον Στάικο για τον νέο Παναρκαδικό

Ιούνιος 12, 2019 - 18:03
0 σχόλια

Η διοίκηση του Παναρκαδικού με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την συνέχεια της συνεργασίας της με τον Θανάση Στάικο ο οποίος και την νέα χρονιά θα κάτσει στον πράσινο πάγκο.

Αυτή την φορά όμως ο νεαρός τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να χτίσει από την αρχή την ομάδα που έχει στο μυαλό του καθώς ως γνωστών την προηγούμενη σεζόν ανέλαβε στα μέσα της περιόδου και οδήγησε την ομάδα μέχρι το τέλος της διαδρομής με απόλυτη επιτυχία.

Η έλευση του Θανάση Στάικου στην Τρίπολη και η επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με το τριφύλλι ουσιαστικά έχει ακόμα μία ερμηνεία αναφορικά πάντα με την έναρξη του σχεδιασμού της νέας ομάδας που και πάλι θα λάβει μέρος στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται πως θα είναι διαφορετικό με τον Παναρκαδικό να έχει τον προπονητή όπου σε συνεργασία με την διοίκηση βάζουν μπροστά και ξεκινούν τον προγραμματισμό σε όλα τα επίπεδο (καταρτισμός ρόστερ, μεταγραφικά, προετοιμασία) με ένα καθαρό και σαφές πλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Στάικος έχει καταθέσει στην πράσινη διοίκηση τις πρώτες του σκέψεις σχετικά με το χτίσιμο του νέου ρόστερ με τους ανθρώπους του Παναρκαδικού να είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων όσο και σε αυτό των μεταγραφικών στόχων που έχουν τσεκαριστεί από τον Αρκά τεχνικό.

Είναι λοιπόν προφανές πως ο Θανάσης Στάικος με την δουλειά του και την οργανωτικότήτα που τον διακρίνει έχοντας και ως κριτήριο την εξαιρετική εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρω όπου έφθασε στον στόχο της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης με την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η φιλοδοξία για την δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς αποτελούν τον μεγάλο στόχο διοίκησης και προπονητή στον Παναρκαδικό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.