Τα Kέντρα Kοινότητας στο ΔΣ Νότιας Κυνουρίας

Τα Kέντρα Kοινότητας στο ΔΣ Νότιας Κυνουρίας

Φεβρουάριος 15, 2017 - 09:21
0 σχόλια

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την (17η) Φεβρουαρίου (2017) – ημέρα Παρασκευή  και ώρα 17:30, με μοναδικό θέμα της  ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο:                 

Περί:

Α) της έγκρισης της σκοπιμότητας και του Σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης (του άρθρου 100 του Ν.3852/2010) μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και των Δήμων Εταίρων Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Νότιας Κυνουρίας για την υλοποίηση της πράξης «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Τρίπολης με περιοχή ευθύνης την Π.Ε. Αρκαδίας» στο πλαίσιο της Δράσης 9.ii.3: «Λειτουργία one stop shop / Κέντρων Κοινότητας Ευπαθών Ομάδων, με διευρυμένες υπηρεσίες», της Επενδυτικής Προτεραιότητας 9.ii του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020.

Β) της εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης καθώς και για την υπογραφή κάθε άλλου εγγράφου που θα απαιτηθεί στο μέλλον για την πράξη.

Γ) του ορισμού εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης.

(Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.