Τα «καρφιά» Λυκουρέντζου για τον συνυποψήφιο

Τα «καρφιά» Λυκουρέντζου για τον συνυποψήφιο

Σεπτέμβριος 09, 2015 - 17:01
11 σχόλια

Ενδιαφέροντα τα όσα ανακάλεσε στη μνήμη του ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος στην τηλεόραση του Mega σε σχέση με τον χαρακτηρισμό «μνημονιακός» που του είχαν προσάψει συνυποψήφιοί του στην Αρκαδία, όπως είπε. 

Η αντιπαράθεση εν όψει εκλογών κορυφώνεται καθώς περνούν οι λίγες ημέρες που απομένουν έως τις 20 Σεπτέμβρη. Έτσι, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου το πρωί, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Λυκουρέντζος, με τους Άννα Βαγενά από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Αμανατίδου-Πασχαλίδου από τη Λαϊκή Ενότητα και Χρήστο Κατσώτη από το ΚΚΕ, όπου και διασταύρωσαν τα ξίφη τους εν όψει εκλογών.

Ο κ. Λυκουρέντζος, αναπτύσσοντας το επιχείρημα ότι η ένταση στην πολιτική σκηνή πρέπει να κοπάσει, καθώς περιττεύει, και σχολιάζοντας ότι δεν χρειάζονται ούτε ο πόλεμος ούτε οι ύβρεις στο σημείο που έχει φθάσει η χώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Περιττεύει η ένταση. Πρέπει να σταματήσουμε να σπιλώνουμε τους αντιπάλους μας.

Πήγαινα στην Αρκαδία και ήμουν ο μνημονιακός βουλευτής και πολιτικός, και αυτό δεν δίσταζαν να το λένε οι συνυποψήφιοί μου βουλευτές.

Αυτά τώρα έχουν καταρρεύσει, είναι παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα όσα είχαν ακουστεί στη ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Σημειωτέον ότι τώρα πια ελάχιστη σημασία έχει, διότι μνημονιακός δεν είναι μόνο ο κ. Λυκουρέντζος αλλά και ο κ. Βλάσης, πολιτικός του αντίπαλος στην Αρκαδία, αφού και ο τελευταίος υπέγραψε το τρίτο κατά σειρά μνημόνιο ανάμεσα στην Ελλάδα και στους δανειστές της στις δραματικές ψηφοφορίες των τελευταίων δύο μηνών.


11 Σχόλια

Δεν ξερω αν το καταλάβατε αλλα η πολιτική για τον Λυκουρέτζο τελείωσε. Η ΝΔ τον τελείωσε με τις ενεργειές της. 2ο βουλευτη δεν πρόκειται να ξαναβγάλει ο νομός,οπότε.........

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ MEGA,ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ-Anonymous 21;39-ΟΤΙ Η Κ Ο Ν Ο Μ Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΝΑ Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμε 09/09/2015 - 20:08 όχι μόνο χαλάει τη σούπα ορισμένων, ανορεξία προκαλεί λόγω αηδίας. Οι πολιτικοί δεν έχουν ηθικές αξίες

Αnonymous 10/9/2015-10;13 ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ.ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ.

Το ArcadiaPortal, για να επιτρέπει τον χαβαλέ και τις χυδαιότητες δεν επιβάλλει την επωνυμία των σχολιαστών (πιθανώς το κάνει ΚΑΙ γιατί, αν θα 'πρεπε κάθε τσογλάνι να προσέχει τα λόγια του, ο αριθμός των σχολίων θα ήταν το 1-2% του τωρινού). Έτσι καταλήγουμε να μιλάμε ανωνύμως για θέματα πολύ σοβαρά. Ένα σοβαρό θέμα είναι η ηθική του ψηφοφόρου. Εκ του αποτελέσματος, σαράντα χρόνια γλίτσας Ν.Δ.-Πασόκ με την έγκριση και την επιδοκιμασία του, η ηθική του περίφημου ψηφοφόρου αποδείχθηκε ιδιαίτερα τοξική και κοινωνικά επιζήμια. Την ίδια στιγμή τα κόμματα επιδίδονταν στο σπορ του ποιος θα δώσει περισσότερα, πετώντας έξω από το γήπεδο τα κομματικά στελέχη με κάποια αυτοεκτίμηση και έμειναν να παίζουν παιχνίδι οι πιο αδίστακτοι, οι πιο κυνικοί, οι πιο αδιάφοροι για τις τύχες της κοινωνίας, οι πιο ικανοί να παραμυθιάζουν, οι πιο ξεδιάντροποι. Και τώρα μου λες για την ηθική του Λυκουρέντζου και των ψηφοφόρων του, που είναι "λίγοι και καλοί". Μόνο τον Κώστα το Ζαχαριά ξέρω που καλύπτει τις δικές μου προδιαγραφές περί ηθικής στην πολιτική και όλοι είδαμε πώς πορεύτηκε αλλά και πώς αντιμετωπίστηκε. Θέλει αρετή και τόλμη η πολιτική, για να παραφράσω τον Κάλβο.

@18.57 τις προδιαγραφές περί ηθικής γιατί τις περιορίζεις στην πολιτική; Η ζωή είναι ενιαία. Προδιαγραφές ηθικής θέτουν τα μοναστήρια και οι σκήτες των ιδεολογιών. Ο καλλιεργημένος (όχι εκπαιδευμένος από τους εκπαιδευτικούς της ΟΛΜΕ) και κατ'επέκτασιν ελεύθερος άνθρωπος, ζει και δρα βάσει αισθητικών αρχών. Το κάνω πενηνταράκια: για τους πρασινοφρουρούς κάθε εποχής, τους οργανωμένους οπαδούς, τους συριζαυγίτες, τους κάθε λογής γύφτους στην συμπεριφορά και κάθε κουμάσι, λέμε πως μας προσβάλλουν την αισθητική.

Καλή η αισθητική, ειδικά για τις αισθητικούς (για να βγάζουν το ψωμάκι τους), χρήσιμη όμως η ηθική για την επιβίωση του ανθρώπου. Εσύ αυτά τα ψιλολόγια τα έχεις αφήσει πίσω σου, δεν σε αφορούν, εσύ έχεις την πολυτέλεια να ασχολείσαι με τους "πρασινοφρουρούς κάθε εποχής, τους οργανωμένους οπαδούς, τους συριζαυγίτες, τους κάθε λογής γύφτους στην συμπεριφορά και άλλα κουμάσια, μα ποιος είσαι, ο Σταύρος με το δισάκι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.