Τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα μέχρι 200 ευρώ

Τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα μέχρι 200 ευρώ

Ιούλιος 31, 2019 - 18:50
0 σχόλια

Οι τιμές των κινητών τηλεφώνων έχουν πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια και πλέον δεν χρειάζεται να πληρώσετε πολλά χρήματα για ένα καλό κινητό με καλή κάμερα και επεξεργαστική ισχύ. Δείτε τις προτάσεις μας για κινητά τηλέφωνα μέχρι 200 ευρώ τα οποία καλύπτουν όχι μόνο τις βασικές ανάγκες, αλλά αρκετά παραπάνω από αυτές.

 

Πέμπτο στην λίστα βρίσκεται το LG G7 FIT.Είναι το μικρό αδελφάκι του LG G7 THINQ .Το κινητό αυτό δεν θα το αγοράσεις για να παίξεις παιχνίδια αλλά ούτε για την αυτονομία της μπαταρίας  του ,θα το αγοράσεις για την εξαιρετική του οθόνη με ανάλυση WQHD+  και τον δυνατό και καθαρό  του ήχο που διαθέτει χάρις τα στερεοφωνικά του ηχεία . Eπίσης έχει γρήγορη φόρτιση στα 18w που φορτίζει την μπαταρία που έχει μέγεθος 3000 aMh σε 1 και 1 τέταρτο .Τέλος  η κάμερά του είναι στα 16 MP και η μπροστά στα 8MP ,είναι καλές και οι δύο αλλά την νύχτα χαλάει η  ανάλυση τους   . Η τιμή του βρίσκεται στα 200 ευρώ.

 

 

Την τέταρτη θέση στην λίστα βρίσκεται το Samsung Galaxy A40.Είναι ένα καινούργιο κινητό της Samsung από την ανανεωμένη σειρά A. Το A40 θα το αγοράσει κάποιος που θέλει να δουλεύει το κινητό του με το ένα χέρι επειδή είναι μόνο 14 cm και 140 gr. Επιπλέον έχει μια super amoled οθόνη με καλή ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα .Η μπαταρία σε συνδιασμό με την οθόνη βγάζει 2 μέρες αυτονομία με μέτρια χρήση .Ένα από τα δυνατά του χαρτιά είναι οι κάμερές του ,διαθέτει δύο κάμερες πίσω η μια στα 16 MP και η άλλη στα 5MP με εξαιρετικά δείγματα , ενώ μπροστά έχει μια 25MP για selfies που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Τέλος έχει γρήγορη φόρτιση στα 15W.Η τιμή του είναι στα 175 ευρώ.

 

 

Στην επόμενη θέση συναντάμε το Xiaomi redmi note 6 pro . Με αυτό το τηλέφωνο μπορείς να παίξεις άνετα παιχνίδια διότι μέσα του υπάρχει ένας ικανότατος επεξεργαστής που έχει την δυνατότητα να παίξει όλα τα παιχνίδια που βρίσκονται στο Play Store .Επίσης έχει μια τεράστια μπαταρία στα 4.000 aMh που θα  ξεχνάς να φορτίζεις . Επιπλέον έχει μια μεγάλη και απολαυστική οθόνη για να βλέπεις με άνεση ταινίες και σειρές .Ακόμα το τηλέφωνο εξοπλίζεται με δύο κάμερες πίσω με 12Μp και 5 Mp ενώ μπροστά έχει επίσης δύο στα 20Mp και 2Mp.Τέλος έχει γρήγορη φόρτιση στα 10W.Η τιμή του είναι 150 ευρώ

 

 

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει το Huawei Mate 20 Lite.Έχει μια μεγάλη οθόνη στις 6,3 ίντσες με ανάλυση   FHD+ με καλή ευκρίνεια . Η μπαταρία του είναι στα 3750 aMh που αυτό μεταφράζεται σε 2 μέρες μέτριας χρήσης . Στο κομμάτι του gaming δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει επειδή έχει έναν ικανότατο επεξεργαστή κατάλληλο να παίξει όλα τα παιχνίδια. Επίσης είναι ένα κινητό που θα βγάλει φοβερές φωτογραφίες ,διότι εξοπλίζεται  με δύο κάμερες των 20Mp  και 2 Mp πίσω και μπροστά  άλλες δύο των 24Μp και 2Mp .Έχει γρήγορη φόρτιση στα 18W.Τέλος κοστίζει 170 ευρώ. 

 

 

 

Βασιλιάς της λίστας είναι το Xiaomi Redmi Note 7. Διαθέτει μια οθόνη στις 6,3 ίντσες που έχει ανάλυση FHD+ με ρεαλιστικά χρώματα .Η μπαταρία του είναι ένα τέρας αυτονομίας με χωρητικότητα 4.000 aMh , βγάζει δύο μέρες άνετα . Το δυνατό του σημείο είναι ο επεξεργαστής του , ότι εφαρμογή και να κατεβάσει κάποιος θα την τρέξει με άνεση . Επίσης έχει δύο κάμερες πίσω στα 48Μp και 5Mp και μπροστά μια στα 13Mp, με εξαιρετικά δείγματα όλες . Τέλος έχει γρήγορη φόρτιση στα 18W. Η τιμή του βρίσκεται στα 160 ευρώ.

 

Του Γιώργου Σινάνη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.