Τα καλύτερα γενέθλια του «Μπάκα»

Τα καλύτερα γενέθλια του «Μπάκα»

Ιούνιος 29, 2016 - 10:33
1 σχόλια

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι και επίσημα από την Τρίτη 29 Ιουνίου ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια κάνοντας έτσι το μεγάλο άλμα στην καριέρα του που τόσο πολύ επιθυμούσε.

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης και του Πανιωνίου είχε εδώ και αρκετό πάρει τις τελικές του αποφάσεις επιλέγοντας την ΑΕΚ αντί του Ολυμπιακού σε σχέση με αυτό που ήθελαν αρχικά  οι Νεοσμυρνιώτες  αφού είχαν έρθει σε συμφωνία για τον ποδοσφαιριστή με τους ερυθρόλευκους.

Η υπόθεση αυτή μπορεί να πέρασε από πολλά κύματα όμως ο Τάσος Μπακασέτας από την επόμενη χρονιά θα φορά τα κιτρινόμαυρα με την Ένωση να ανακοινώνει την μεταγραφή του και να τον παρουσιάζει και επίσημα στους φιλάθλους της ομάδας.

Μάλιστα η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε την μέρα των γενεθλίων του με τον Τάσο Μπακασέτα να κλείνει τα 23 του χρόνια και να δηλώνει χαρούμενος  κάνοντας έτσι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μπακασέτα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ:

«Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Προέρχομαι από την καλύτερη με διαφορά σεζόν της καριέρας μου και θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους και τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου.

Αισθάνομαι λίγο περίεργα που σήμερα υπέγραψα και αύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για να πάω την προετοιμασία, αλλά είχα ένα προαίσθημα ότι κάπως έτσι θα γινόταν, αφού σήμερα είναι τα γενέθλιά μου. Πρόκειται σίγουρα για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου ως τώρα.

Στόχος μου είναι να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ και θέλω του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση απόκτησης μεγάλων παικτών από τον Πανιώνιο, όπως ο Κώστας Νεστορίδης και ο Θωμάς Μαύρος, και θα ήθελα να γίνω κι εγώ σημαντικό μέρος της ιστορίας της ομάδας»

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κουρμπέλη θα στο ξαναπώ. Ελα στην ΑΕΚάρα μαζί με τον Μπάκα να βρείς την υγειά σου!ΜΟΝΟ ΑΕΚ ρε....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.