Τα καλοκαιρινά φιλικά του Αστέρα

Τα καλοκαιρινά φιλικά του Αστέρα

Ιούνιος 26, 2019 - 11:14
0 σχόλια

Η πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ, το πρόγραμμα και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για την 1η Ιουλίου στις 18:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η είσοδος για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου θα είναι ελεύθερη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα πραγματοποιήσει στην Τρίπολη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και στις 21 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Apeldoorn, στο οποίο πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας. 

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει προγραμματίσει τα εξής φιλικά:

23/07: Heracles Almelo

25/07: Konyaspor

27/07: PEC Zwolle

Η αποστολή θα επιστρέψει από την Ολλανδία στις 28 Ιουλίου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Τρίπολη. Έως την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά επί ελληνικού εδάφους:

03/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος

11/08: Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ

17/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός

* οι ώρες των φιλικών θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.