«Τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας - Η διαχρονική τους πορεία και αξία» (pics)

«Τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας - Η διαχρονική τους πορεία και αξία» (pics)

Ιούλιος 16, 2019 - 19:24
2 σχόλια

Τo Δημοτικό Υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Πηγών Ηραίας στην Τοπική Κοινότητα Λουτρών Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας ξεκίνησε τον Ιούνιο τη λειτουργία του για την περίοδο 2019.

Στην εκδήλωση της έναρξης έγινε παρουσίαση του βιβλίου του κυρίου Σωκράτη Μάσσια «Τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας-Η διαχρονική τους πορεία και αξία», έκδοση 2019, ένα βιβλίο αποκλειστικά γραμμένο για τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας με πολλές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία και ντοκουμέντα. Ο κ. Σωκράτης Μάσσιας είναι φιλόλογος, τ. Προϊστάμενος Β/μιας Εκπ/σης Νομού Ηλείας και κατάγεται από το χωριό Τριποταμιά Γορτυνίας.

Το Υδροθεραπευτήριο λειτουργεί καθημερινά, ώρες 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.
Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, αλλά και ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ από το προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του με προθυμία και φιλική διάθεση.
Πληροφορίες τηλ. 2797025000

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλημέρα! Ρωτήστε, για να μάθουμε κι εμείς οι λουόμενοι, γιατί ακόμα δεν έχουν ΦΕΚ αναγνώρισης και το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας; Χωρίς αυτά τα δύο οι λουόμενοι δεν μπορούν να πάρουν το επίδομα Λουτροθεραπείας. Ευχαριστώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.