Τα highlights της φιλικής ήττας του Παναρκαδικού από τον Φωστήρα

Τα highlights της φιλικής ήττας του Παναρκαδικού από τον Φωστήρα

Αύγουστος 25, 2019 - 19:41
2 σχόλια

Ο Παναρκαδικός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 στην Τρίπολη από τον Φωστήρα το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου με γκολ του Μπερνιδάκη στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ και η ήττα έρχονται σε δεύτερη μοίρα καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας με τον Θανάση Στάικο να έχει την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας σε ένα τεστ κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο προπονητής του Παναρκαδικού δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και είδε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας εικόνα τόσο για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του όσο ασφαλώς και για την γενική λειτουργία της ομάδας σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού της.

Δεν αγωνίστηκαν για τον Παναρκαδικό ο τραυματίας Νίκος Λυμπερόπουλος καθώς επίσης και ο αδερφός του Δημήτρης, Γιώργος Καναβέτας (υπερετεί την στρατιωτική του θητεία) όπως και ο Σέικ Γκαντιάγκα ο οποίος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία πριν λίγες ημέρες. Να αναφέρουμε ότι προπονητής του Φωστήρα είναι ο Αρκάς Θήμιος Γεωργούλης.

Παναρκαδικός: Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Νάνος, Καπετανάκης, Τσιώλης, Τρέσα, Γιουκούδης, Στρέμπας, Αντωνόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Δαύρος, Καρούσος, Μπάρδος, Ντουντούμης, Κοπρένκα, Ζορμπαλάς, ΠαντίσκοςΜανουσιάδης, Μίτο.

Φωστήρας: Αθανασόπουλος, Αλεξίου, Ασημάκης, Αργκιλέσι, Ηλιάδης, Καλιμούκος, Κόλλιας, Κουτσούμπας, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Μπέρτσος, Μπερνιαδάκης.

Έπαιξαν και οι: Μίτα, Μπάμπης, Πανάκης, Παληγιώργος, Πετριτάι, Πουρσανίδης, Σάμιος, Χατζηεμμανουήλ.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φιλικό: Παναρκαδικός-Φωστήρας 0-1


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.