Τα γκολ του Μάσα φέρνουν νίκες και δημιουργούν ρεκόρ

Τα γκολ του Μάσα φέρνουν νίκες και δημιουργούν ρεκόρ

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 22:03
0 σχόλια

Ο Πάμπλο Μάσα ήρθε από την Αργεντινή για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους της Αρκαδικής ομάδας για την επιλογή τους.

Ο Μάσα εκτός από την εξαιρετική έως τώρα παρουσία του με τον Αστέρα στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει πετύχει και 4 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη δημιουργώντας το δικό του μέχρι στιγμής ρεκόρ… Δηλαδή κάθε φορά που βρίσκει δίχτυα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός  ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζει.

Δύο εναντίον της Μάιντς στη νίκη με 3-1, ένα εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη νίκη με 2-0, αλλά και ένα με αντίπαλο την Καλλονή (1-0) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League είναι τα χτυπήματα του Πάμπλό Μάσα μέχρι στιγμής την φετινή χρονιά και σε όλα ο Αστέρας Τρίπολης έχει πάρει την νίκη.

Μάλιστα ο 26xpovos μεσοεπιθετικός του Αστέρα φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πίνακα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (έχει δώδεκα έναντι δέκα πέντε του Κασάμι), ενώ με το γκολ που σημείωσε εναντίον της Καλλονής έγινε ο 55ος παίκτης που σκόραρε για λογαριασμό του Αστέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.