Τα γκολ του αγώνα Αστέρας - Αλάνιασπορ

Τα γκολ του αγώνα Αστέρας - Αλάνιασπορ

Ιούλιος 26, 2017 - 12:00
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από την Τουρκική Αλάνιασπορ σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της.

Η εικόνα της αρκαδικής ομάδας αφήνει χαμόγελα παρά την ήττα αφού οι κιτρινομπλέ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας τους.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ από την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Αλάνιασπορ. 

Ειδήσεις: 
Video: 

5 Σχόλια

καλα δε βλεπετε οτι το παιδι που παιζει στοπερ οπως και ο αλλος απο το αργος παιζουν με αλλα μεσα ,γελαει ο κοσμος ρε ξυπνατε

Μόνο ο Μαρινάκης πληρώνει και έχει ομαδάρα τη ΘΡΥΛΑΡΑ.Φέτος ο θρύλος θα πάρει το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρω.

@ανωνυμος 21:51 Γι' αυτό είσαι Ολυμπιακός. Γιατί είσαι αγράμματος. Μυρωδιάς. Ούτε δημοτικό δεν τελείωσες. Στούρνε. Γύρνα πίσω στο λαγούμι σου τώρα νεάντερταλ. Τα σχόλια σε μαράνανε. Ουστ κοπρίτες απατεώνες με τα κάλπικα πρωταθλήματα.

Ενω εσεις στον ΑΣΤΕΡΑ εισαστε πεντακαθαροι οπου σας πιασει ανθρωπος λερωνετε αλλα που ια παει θα πατε εκει που σας αρμοζει δεν εχω τιποτα με το συλλογο αλλα με κατι κουμασια που λιμενουν το ορο καο κανουν κακο σε πολλα πραγματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.