Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης Δόξα Μεγαλόπολης- Ολ.Γυθείου (vid)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης Δόξα Μεγαλόπολης- Ολ.Γυθείου (vid)

Μάιος 25, 2016 - 22:34
0 σχόλια

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στην Μεγαλόπολη με την Δόξα μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι να παίρνει την νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού Γυθείου και να ανεβαίνει στην κορυφή του 13ου ομίλου ΕΠΣ δύο στροφές πριν από το φινάλε των μπαράζ ανόδου.

Η αναμέτρηση κάτι παραπάνω από συγκλονιστική μοιράζοντας στην κυριολεξία πραγματικά τα πάντα σε όσους την παρακολούθησαν 5 γκολ συνολικά, τρομερή εξέλιξη, αγωνία, πάθος, δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες, κόκκινες κάρτες, στιγμές εντάσεις με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο.

Τελικά η ομάδα της Μεγαλόπολης ήταν αυτή που στο τέλος πανηγύρισε την νίκη η οποία ήρθε με τα τέρματα του Δρόσου στο 12' και του Νάνου στο 75' και το 87' με τον Ολυμπιακό από την άλλη να ισοφαρίζει δύο φορές με τον Ρασιά στο 67' και τον Κατσίκα στο 78.

Δείτε τα πλάνα και τις καλύτερες φάσεις του συγκλονιστικού αγώνα μεταξύ της Δόξας Μεγαλόπολης και του Ολυμπιακού Γυθείου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Δόξα Μεγαλόπολης - Ολυμπιακός Γυθείου 3-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.