Τα έργα που θα «τρέξει» ο Νίκας για την Αρκαδία (vid)

Τα έργα που θα «τρέξει» ο Νίκας για την Αρκαδία (vid)

Οκτώβριος 24, 2019 - 15:19
15 σχόλια

«Η Τρίπολη θα βρίσκεται στο επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην περιφέρεια Πελοποννήσου»  

Σε αγαστή συνεργασία φαίνεται να βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την κεντρική κυβέρνηση, όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου ύστερα από την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Νίκας μίλησε για τα ζητήματα που τέθηκαν στην σύσκεψη και είχαν να κάνουν με τη βελτίωση των υποδομών της περιφέρειας, αλλά και την ένταξη νέων έργων στην τρέχουσα θητεία της περιφερειακής αρχής.

Το θέμα της μετεγκατάστασης των υπηρεσιών της Περιφέρειας στα στρατόπεδα, τα αρδευτικά έργα όπως αυτό της λίμνης Τάκας, ο δρόμος προς τα Λαγκάδια, ο περιμετρικός της Τρίπολης, η αξιοποίηση του Ξενία στη Βυτίνα, η συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου και η ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα «τρέξουν» το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης τόνισε ότι η Τρίπολη θα βρίσκεται στο επίκεντρο των Χριστουγέννων στην περιφέρεια, αποκαλύπτοντας ότι θα στήριξε τις προσπαθείς του δήμου Τρίπολης, έτσι ώστε η Τρίπολη να γίνει κέντρο του τουρισμού την περίοδο των εορτών.

Για την αξιοποίηση του Ξενία είπε: «Έχουμε 37 στρέμματα στη Βυτίνα και εκεί η περιφέρεια θα κάνει ένα αθλητικό κέντρο. Θα αξιοποιήσουμε το ρημαγμένο Ξενία έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε ομάδες να προπονηθούν και φυσικά για να ενισχύσουμε τον τουρισμό.

Πρέπει να στηρίξουμε την ορεινή Αρκαδία, θα κάνουμε διοικητικό κέντρο το Ξενία και θα γίνουν γήπεδα

Το θέμα της  διαχείρισης των απορριμμάτων το χαρακτήρισε ως έναν γόρδιο δεσμό τον οποίο πρέπει να λύσει η περιφέρεια ταχύτατα.

Η αποκατάσταση του επαρχιακού και εθνικού δικτύου είναι στις προτεραιότητά μας, ανέφερε, προσθέτοντας ότι έως του χρόνου του καλοκαίρι θα δοθούν 20 εκατ. ευρώ για έργα.

Στραγγίξαμε  τους κωδικούς και ο Πρωθυπουργός συμφώνησε να ενισχύσει αυτόν τον προϋπολογισμό

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPorrtal.gr Τα έργα που θα τρέξει ο Νίκας για την Αρκαδία (vid)


15 Σχόλια

Πάλι κοιμάται ο παππούς; Καλύτερα να δίνει μια καλή φωτογραφία στα ΜΜΕ. Όπως το κάνει η έφη θώδη που έχει 30 χρόνια την ιδια φωτογραφία στα πανηγυρια. Ας πάρει μαθήματα

Σε γλέντησε καλά ο παππούς στις εκλογές όμως. Ο παππούς Νίκας (69) κέρδισε χαλαρά τον έφηβο (66) Τατούλη.

ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ''ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ'' ; ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ;

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΠΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΥΛΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ .

Τι είναι τούτο περί Χριστουγέννων; Θα μας επιτρέψει να... γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη ή με αυτό το" προνόμιο " θα στηρίξει με έμφαση το Πάσχα στην Καλαμάτα;

Γιατι κ. Νικα κρατήσατε το σύστημα Τατούλη δίπλα σας και μάλιστα όπου υπάρχει διαχείριση Δύο ερμηνείες δίνω είτε για να συνεχίσετε την ίδια πολιτική, είτε γιατί οι άνθρωποί σας είναι άσχετοι

12:02 , Σε πληροφορώ οτι η Περιφερεια έδινε την αιγίδα της και συνακόλουθα και τα χρήματά της μαζί. Η διαφορά είναι ότι δεν έβγαινε να το διατυμπανίσει .

Ήξερε τι έκανε ο πρώην. Το "κατάλληλο" άτομο στην κάθε θέση. Οι υπολοιποι ΨΨΨ.....Γιατί να το αλλάξουν, χαζοί είναι; Δυσκολη υπόθεση η αποψ.........Γι'αυτό πάμε.......

Λάθος κάνεις εσύ. Τα έργα στη παραλιακή Αρκαδία μάλλον δεν τα ξέρεις,εκεί άλλωστε που πρέπει να γίνουν έργα για τον τουρισμό.

ΆΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΨΕ ΠΙΑ

Στην παραλιακη Αρκαδία πολλά έργα από Τατούλη . Λιμανια , καταδυτικά , δρομοι , Φωτισμός.προστατευτικα κιγκλιδώματα κλπ. Κλπ. Τώρα ξεκινά ο εργολάβος και το δρόμο Τρίπολη Αστρος .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.