Τα εισιτήρια του αγώνα του Αστέρα με τον Ατρόμητο

Τα εισιτήρια του αγώνα του Αστέρα με τον Ατρόμητο

Φεβρουάριος 13, 2018 - 12:20
0 σχόλια

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την ημέρα του αγώνα (17/02, 17:15), τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.