Τα εισιτήρια του αγώνα Κηφισιά - Αρκαδικός

Τα εισιτήρια του αγώνα Κηφισιά - Αρκαδικός

Οκτώβριος 08, 2015 - 18:06
0 σχόλια

Στην διάθεση των φιλάθλων της Κηφισιάς αλλά και όσων θέλουν να δουν από κοντά την προσπάθεια του  Αρκαδικού με την Αθηναϊκή ομαδά τέθηκαν τα εισιτήρια της Κυριακάτικης (11/10, 17:00) αναμέτρησης στο "Ζηρίνειο" για την πρώτη αγωνιστική της Basket League.

Παράλληλα η ομαδα της Κηφισιάς κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης της τους τρόπους που οι φίλαθλοι της μπορούν να προμηθευτούν κάποιο εισιτήριο αλλά και τα αημεία που μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και των καρτών διαρκείας για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Κηφισιά – Αρκαδικός που θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/10) στις 17.00 το απόγευμα στο Ζηρίνειο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν από σήμερα (08/10) να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ή τις κάρτες διαρκείας από τα καταστήματα:

Παπασωτηρίου
Public
Seven spots
Media Markt
11876
IANOS
RELOAD
και online μέσω του www.viva.gr.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ. Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της www.viva.gr και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να φέρουν την παλιά κάρτα μαζί τους ώστε να αντικατασταθεί με καινούρια ηλεκτρονική κάρτα. Απαραίτητη είναι η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και ΑΜΚΑ.

Προσοχή: Οι φίλαθλοι της Κηφισιάς που θα προσέλθουν στο Ζηρίνειο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης στην είσοδο του γηπέδου. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους για την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια πριν από την έναρξη του αγώνα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.