Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Αστέρα με την ΑΕΚ

Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Αστέρα με την ΑΕΚ

Σεπτέμβριος 26, 2017 - 16:21
0 σχόλια

Μετά από δύο ισοπαλίες σε δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις (Ολυμπιακός, Ξάνθη), ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιστρέφει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να υποδεχθεί την ΑΕΚ (01/10, 20:30).

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ, θα διατίθενται στοStar Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 20:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 15€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 20€. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 18:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:30

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.