Τα εισιτήρια για το παιχνίδι Λεβαδειακός - Αστέρας

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι Λεβαδειακός - Αστέρας

Απρίλιος 13, 2018 - 15:19
3 σχόλια

Στα 10 ευρώ είναι η τιμή του εισιτηρίου του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (14/4, 17:15) όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/4 και ώρα 17:15.

Η Γενική είσοδος είναι στην τιμή των 10 ευρώ.

* Η είσοδος για τους μαθητές των Σχολείων και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες θα είναι δωρεάν και θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Μαγιάκου :

Παρασκευή 13/4    10.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00

Σάββατο 14/4      από 10:00….

 Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.

Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Strigers πουθεναδες ξερετε οτι κανουμε αποχη και πουλατε τρελα ανυπαρκτοι.. για πείτε μας ρε γενιτσαροι τι όμαδα είστε ειστε??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.