Τα «δικά μας παιδιά»... μόνο για τη λάντζα!

Τα «δικά μας παιδιά»... μόνο για τη λάντζα!

Οκτώβριος 17, 2019 - 17:17
14 σχόλια

Ο αγώνας έγινε και, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά μέχρι τις ευρωεκλογές λίγοι ήταν εκείνοι που ανοίχτηκαν και εκδηλώθηκαν δημόσια υπέρ του μεγάλου κερδισμένου Παναγιώτη. Δεν ήταν λίγα τα παιδιά της γαλάζιας παράταξης που έτρεχαν από το πρωί έως το βράδυ, συγκρούστηκαν με πολλούς, με την καλή έννοια πάντα, και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε γιατί πάνω από όλα έδειξαν πίστη στον Αρχηγό, τον Κυριάκο, εννοείται...

Πέρασε ο καιρός λοιπόν και στο τραπέζι έχουν πέσει οι συνεργασίες. Κατανοητό γιατί όπως τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε από πού να το πρωτοπιάσουμε. 

Ο κυρ-Γιάννης με όποιον και να έβγαινε, θα συνεργαζόταν, δεν πάνε να σκούζουν όλοι τώρα; Όταν τον έριξαν στη μάχη άλλα του έλεγαν, τώρα το γύρισαν στην ιδεολογία;;

Βέβαια το deal έγινε και σίγουρα ο κυρ-Γιάννης θα ήθελε και το δεξί του χέρι μαζί του, έχει εμπειρία λένε...

Αμ δε! Ουρανοκατέβατη σύμβουλος, ορμώμενη από ΠαΣοΚ - ΣΥΡΙΖΑ κατάσταση, με εμπειρία στον Δήμο Μεσσήνης, που μαλλον το έπαιξε και διπλό ταμπλό, θα ανακοινωθεί σε λίγο και είναι να απορείς πραγματικά με αυτά...

Τα παιδιά που έτρεξαν και έδωσαν τα πάντα για τη νίκη... τίποτα; Κάποια από αυτά τα παιδιά είναι καταξιωμένα, μορφωμένα, έμπειρα και πολλά περισσότερα... Δηλαδή; Τι θα τους πείτε τώρα;

Η γαλάζια παράταξη μάς μπερδεύει πολύ με τις επιλογές της...

Τα παιδιά της μόνο για τη λάντζα κάνουν, από ό,τι φαίνεται..


14 Σχόλια

Κακό είναι δηλαδή να βάλει ο Μπουντρούκας - Νίκας, έμπειρους συνεργάτες? Αυτό επιδιώκει και ο Μπουντρούκας να έχει δίπλα του έμπειρους ανθρώπους για να παράξει έργο. Τι δεν κατανοούν? Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν κάποιοι!!!

Κυρ Γιάννη μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον Νικολάκη το παιδί του Οδυσσέα και του Παυλή και δικός απο το Επιμελητήριο.

Ο ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!

Αυτοί που στήριξαν Νίκα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα,και να είστε βέβαιοι ότι δεν χάνονται. Ολοι οι άλλοι στήριξαν το Σουλτάνο που πήρε 70% στην Αρκαδία αλλά αυτοί πήραν ........ το μακρύτερο. Μην ανησυχείτε λοιπόν και κυρίως μην κλαίτε και μην διαμαρτύρεστε γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να γελάει ο κόσμος μαζί σας.

Μέχρι και ο μεγάλος αρχηγός , o Κυριάκος έδειξε ότι τον ενδιαφέρουν οι ικανοί που εχουν προϋπηρεσία, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης, δίνοντας τους υπουργεία πρωτοκλασάτα. έτσι σκέφτεται και ο κ. Περιφερειάρχης και ο κ Γιαννης λενε.........

@22:14 Τατσόπουλος(2012-ΣΥΡΙΖΑ), Θεοδωρικάκος(1991-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ)

Που να την βρουν την προϋπηρεσία και την εμπειρια οι νέοι, αν οι θέσεις δινονται σε αυτούς που την έχουν. Δώστε δουλεια στους νέους που διαθέτουν μόνο τα τυπικά προσόντα για καθε θεση, μπορεί και να σας καταλήξουν με την εργατικότητα τους και να γίνουν καλύτεροι από αυτούς που προτιμάτε..

Και ο νεοπροσληφθείς ειδικος συνεργάτης Νίκα δεν είναι Τριπολιτσιώτης . Ερχεται κάθε πρωί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο παρέα με τον Περ/χη από την Καλαμάτα .

o MΠΡΑΚ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ......

Αν είναι η νυφούλα στην Τρίπολη με εμπειρία από την πασοΓΑΠκική περίοδο σε Πάτρα και Αιγαίο θυμηθείτε πως "έρωτας είναι ό,τι αγαπάμε χωρίς βάσιμο λόγο".

Προς Αnonymous 14.03 Δηλαδή προτείνεις να παραμείνει ο Σταματάκος για να μην έρχεται ο Καλαματιανός?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.