Τα δεδομένα του Παναρκαδικού για την παραμονή μετά την ισοπαλία με το Δίστομο

Τα δεδομένα του Παναρκαδικού για την παραμονή μετά την ισοπαλία με το Δίστομο

Μάρτιος 25, 2019 - 18:23
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός με την ισοπαλία του κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου στην Τρίπολη δεν κατάφερε να κλειδώσει την παραμονή του και έτσι τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας μπαίνει στην διαδικασία ανάλυσης των δεδομένων που ακολουθούν.

Οι πράσινοι είναι 9 βαθμούς πάνω από την ομάδα του Δίστομου παρόλα αυτά όμως όλα παραμένουν ανοιχτά αν και η υπόθεση παραμονή είναι αποκλειστικά και μόνο στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Θανάση Στάικου.

Ο Αμβρυσσέας με την ισοπαλία του στην Τρίπολη ουσιαστικά έμεινε ζωντανός και πλέον τα κομπιουτεράκια βγαίνουν στην επιφάνεια όπως και οι ματιές στο πρόγραμμα των δυο ομάδων στα υπολειπόμενα τρία παιχνίδια.

Δεδομένο 1

Το τριφύλλι είναι στο +9 από τον Αμβρυσσέα ωστόσο βάση προγράμματος τόσο δικού του όσο και της ομάδας από το Δίστομο θα ψάξει έναν βαθμό για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να τελειώσει με την υπόθεση παραμονή.

Δεδομένο 2

Στις τρεις αυτές τελευταίες αγωνιστικές ο Παναρκαδικός έχει το χειρότερο πρόγραμμα που θα μπορούσε να έχει μια ομάδα σε αυτή την θέση αφού την επόμενη αγωνιστική θα πάει στην έδρα του πολύ ανταγωνιστικού (και αδιάφορου βαθμολογικά) Ύπατου για να ακολουθήσουν τα δύο ντέρμπι με τους δύο μονομάχους του τίτλου τον Ασπρόπυργο στην Τρίπολη και την Καλαμάτα στην Μεσσηνία (ο Ασπρόπυργος υποδέχεται την Καλαμάτα την επόμενη αγωνιστική στο ματς της χρονιάς).

Δεδομένο 3

Είναι ξεκάθαρο πως ο Αμβρυσσέας Διστόμου για να μπορέσει να φτάσει τον Παναρκαδικό χρειάζεται να κάνει ο ίδιος το απόλυτο σε τρία παιχνίδια (τον ευνοεί θεωρητικά το πρόγραμμα καθώς παίζει εντός με Λέρνα, εκτός με Αστέρα Βλαχιώτη που σώθηκε και εντός με τον ΑΟ Εικοσιμίας)  και από την άλλη το τριφύλλι να κάνει τρεις ήττες.

Αναλύοντας λοιπόν αυτά τα τρία σημαντικά δεδομένα οι 9 βαθμοί της διαφοράς αυτή την στιγμή δεν εξασφαλίζουν τίποτα στον Παναρκαδικό του δίνουν όμως ένα σαφές πλεονέκτημα ενώ το σενάριο να μην χρειαστεί να πάρουν βαθμό οι πράσινοι επίσης παραμένει υπαρκτό μιας και δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε ακόμα τίποτα αναφορικά με αν μπορεί το Δίστομο να κάνει το 3 στα 3.

Τέλος να πούμε ότι στον πρώτο γύρο στο Δίστομο ο Παναρκαδικός είχε γνωρίσει την ήττα από τον Αβρυσσέα και σε συνδιασμό με την ισοπαλία στην Τρίπολη σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Αμβρυσσέας έχει το αβαντάζ.

24η αγωνιστική:

ΑΟ Υπάτου-Παναρκαδικός

Αμβρυσσέας Διστόμου-ΑΕ Λέρνας

25η αγωνιστική: 

Παναρκαδικός-Ασπρόπυργος

Αστέρας Βλαχιώτη-Αμβρυσσέας Διστόμου

26η αγωνιστική: 

Καλαμάτα-Παναρκαδικός

Αμβρυσσέας Διστόμου-ΑΟ Εικοσιμίας

Βαθμολογία στον 8ο όμιλο σε 23 αγωνιστικές

1. Καλαμάτα 59

2.  Ασπρόπυργος 57

3. Παναργειακός 48

4. ΑΟ Κατασταρίου 37

5. ΑΕ Ερμιονίδας 36

6. Ένωση Πελλάνας 35

7. ΑΟ Πελλάνας 35

8. Αστέρας Βλαχιώτη 34

9. Παναρκαδικός 33

10. Αμβρυσσεάς Διστόμου 24

13. Μανδραικός 22

14. Ένωση Λέρνας  18

15. Πάμισος 11

16. ΑΟ Εικοσιμίας 2

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.