Τα δεδομένα δείχνουν αποχώρηση Παράσχου από τον Αστέρα

Τα δεδομένα δείχνουν αποχώρηση Παράσχου από τον Αστέρα

Μάιος 07, 2019 - 19:41
0 σχόλια

Ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Γιώργο Παράσχο υπάρχει μεγάλος σεβασμός και τεράστια εκτίμηση μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο δύσκολα οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς βρίσκεται επί τάπητος με το θέμα του προπονητή να είναι ένα από τα πρώτα θα λυθούν το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι και το τέλος των εφετινών προπονήσεων.

Όπως μάλιστα απάντησε ο 67χρονός τεχνικός σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο το προσεχές δεκαπενθήμερο θα γίνει σχετική συζήτηση με την ζυγαριά να γέρνει προς το διαζύγιο σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο τον Αστέρα Τρίπολης αντικαθιστώντας τον Σάββα Παντελίδη οδηγώντας τους κιτρινομπλέ στην παραμονή και μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπου και αποκλείστηκαν από τον ΠΑΟΚ.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.